"Neću ja da prljam ruke, nego ću da platim da te mlate": Snimak o kom bruji Srbija, nastavnica u Vrčinu đacima pretila batinama

07.12.2022

11:07

2

Autor: V.B.

Navodno, postoji snimka na kome se čuju skandalozne reči nastavnice

"Neću ja da prljam ruke, nego ću da platim da te mlate": Snimak o kom bruji Srbija, nastavnica u Vrčinu đacima pretila batinama
Ilustracija - Copyright Profimedia

Snimak pretnji nastavnice J. V. koja je i razredni starešina odeljenja 8/3 Osnovne škole "Sveti Sava" u Vrčinu, na kome se čuje kako preti svojim đacima batinašima, šokirao je javnost Srbije.

- Niste vi ni pametniji, ni jači od nas. Ako ništa drugo, imam više para od tebe da platim nekoga da te bije svaki dan. Veruj, već mi je dosta i dece i škole i vaspitanja. Zaslužili ste batine, zaslužili ste da budete dovedeni u red. Znači, ako ništa drugo neću ja da prljam ruke, nego ću drugima da dam da te lepo mlate, sve dok se ne dovedeš u red - čuje se na snimku koji su objavili pojedini mediji. 

Iz OŠ "Sveti Sava" iz Vrčina potvrdili su da je snimak nastao u ovoj školi.

- U skladu sa trenutnom situacijom i snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama, škola je postupila u skladu sa Protokolom postupanja u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje, i preduzete su sve mere u skladu sa zakonskom procedurom. Angažovan je tim za zaštitu od nasilja i pošto se radi o maloletnim licima - rekao je za medije direktor OŠ "Sveti Sava" Dobrica Sinđelić.

Čini se da su učionice ovih dana postale poprište brojnih sukoba, što među vršnjacima, što između zaposlenih i đaka. 

Još se nismo opravili od slučaja "Trstenik" a zatrpale su nas nove potresne vesti. Dve učenice su za dva dana pokušale samoubistvo u školi, a sada i ovo. Šta se to dešava u školama?

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike