Dalje nećeš moći! Čovek u Ivanjici stavio kapiju na lokalni most i zaključao ga (VIDEO)

24.11.2022

09:57

0

Autor: S.Č.

Mali broj meštana i vikendaša koji prolaze pored nesvakidašnjeg mosta svedoče da je kapija nekada zaključana, nekada ne

Dalje nećeš moći! Čovek u Ivanjici stavio kapiju na lokalni most i zaključao ga (VIDEO)
Ilustracija, - Copyright Profimedia

Stanovnici ruralnih područja nekada su prinuđeni da sami sebi naprave prelaz preko reke i zato ne čudi što je u Međurečju kod Ivanjice nikao privremeni amaterski most. preko reke Moravica. Ono što niko nije očekivao na njemu da vidi jeste kapija sa katancem, jer je onaj ko je most postavio odlučio i da ga "zaključa".

- Pa meni je smešno. Nikada nisam video kapiju na mostu. Pošli smo prema Goliji i kada sam spazio ovo morao sam da se zaustavim i fotografišem. Šta da vam kažem, svašta će Srbin smisliti - priča Beograđanin koga je ovaj prizor veoma zainteresovao.

Mali broj meštana i vikendaša koji prolaze pored nesvakidašnjeg mosta svedoče da je kapija nekada zaključana, nekada ne.

- Kako kad. Prelazio sam dva puta bilo je otključano. Jednom kada sam hteo da pređem kapija je bila pod katancem, tačnije most je bio pod katancem. Kažu da je to stavio ovaj čovek sa druge strane reke, on je valjda i pravio ovaj most. Ne znam, ali skreno prvi put sam video da most može da se zaključa - kaže jedan meštanin za Info ligu Ivanjica

Onoga ko je postavio most sa kapijom reporteri nisu uspeli da pronađu.

 

 

Korisnici koji su komentarisali ovaj nesvakidašnji izum, ipak, reklo bi se, podržavaju osobu koja je postavila most, a potom i kapiju sa katancem. 

- Svaka čast, treba zaključati...Nisu se skupili kada je bila poplava da se napravi, nego kada pojedinac nešto uradi onda je problem - napisala je jedna Verica. 

"Kome je smešno ako čovek zaključa ulazak na svoj posed, taj most jedino on koristi i on ga je popravio posle poplave", dodao je Aleksandar, ne mareći za komentare ljudi koji očigledno koriste taj most i na šta, verovatno, imaju pravo. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike