Tamara Vučić pročitala delove svog dnevnika iz mladosti: "Nemam kome da se poverim"

03.11.2022

13:55

0

Konferencija "Teen Talk" je posvećena mladim ljudima sa ciljem da ih pre svega edukuje, a onda i zabavi

Tamara Vučić pročitala delove svog dnevnika iz mladosti: "Nemam kome da se poverim"
Copyright Printscreen/YouTube/ MegaComFilm

Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, danas je bila gost na konferenciji "Teen Talk".

Konferencija je posvećena mladim ljudima sa ciljem da ih pre svega edukuje, a onda i zabavi.

Tim povodom, Tamara Vučić odlučila je da je ovo odlična prilika a da okupljenima pokaže kako se ona osećala u njihovim godinama, te je pročitala nekoliko stranica svog dnevnika iz mladosti.

Printscreen/YouTube/ MegaComFilm
 

- Ja ću sada uradili jednu potpuno ludu stvar, koju možda ne bi trebalo da radim, ali tako sam odlučila. Pročitaću vam jedan deo iz mog dnevnika, koji sam pisala u tom periodu u kojem se vi sada nalazite. Uvid u ono što piše u ovim sveskama do sada nije imao niko osim moje majke koja je krišom čitala moje dnevnike. To samo znači jednu stvar, da ih ja nisam dovoljno dobro sakrila. Nemojte da mi se smejete, ovo je zaista moja intima - rekla je Vučićeva, a onda krenula da čita prvi, od dva odlomka.

- Zamisli, tuga, strah, briga, a onda kao vrhunac svega nepravda koja te obori u prašinu u kojoj si već bio. Toliko te dokrajči da moraš da objašnjavaš, da se pravdaš, da se boriš za istinu, a nemaš snage. Znam, misliš nevin si dok se ne dokaže suprotno. Ne, draga moja, kod nas se stvar menja - kriv si dok se ne dokaže suprotno. Da, možda je to samo takvo vreme, loši ljudi... Možda me ogromni tamni oblak prekrio na neko vreme. Ne znam, a ne znam ni kako da saznam. Emotivnost je kod mene mana. Može li se izboriti sa njom? Bezvoljna sam, ali ću skupiti poslednje atome snage za borbu. To bar umem, da se borim- napisala je.

Printscreen/YouTube/ MegaComFilm
 

Nakon aplauza, otkrila je da nikada nije lepo pisala, pa da se i sama muči da pročita svoj rukopis, ali da će otkriti još jedan pasus svoje intime.

- Moj život ne daje mi mnogo, čak ni dovoljno. Samo ono što ja od njega otmem. Ne volim da otimam, nikada to nisam ni želela. Želim da mi se stvari nude, a ne da izgaram iznova za ono što želim. Čini mi se da drugima to ide tako lako, samo meni teško. Nemam ni na koga da se oslonim, nikome da se poverim, nikoga da zovem u dva ujutru da mu kažem kako se osećam. Samo pišem. Dobro je i to. Pomaže mi da se izjadam i stavim sve na papir iako savet ne mogu da dobijem. Možda ga nađem sama, na stranicama ovim, kada se najmanje budem nadala.

(Blic)

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike