Danica Grujičić na Samitu mladih otkrila: Osniva se Nacionalna fondacija za porodicu i demografiju

28.10.2022

09:39

0

Cilj ovog samita je da se dođe do novih znanja, a danas je dr Grujičić otkrila da se osniva i Nacionalna fondacija za porodicu i demografiju i da je sporazum već potpisan

Danica Grujičić na Samitu mladih otkrila: Osniva se Nacionalna fondacija za porodicu i demografiju
Danica Grujičić (1) - Copyright Foto: 24sedam/J.J.

Prvi međunarodni samit mladih "Otvoreni svet" otvoren je sinoć na Zlatiboru u organizaciji Fondacije "Zajedno za mlade - profesor doktor Danica Grujičić"

Cilj ovog samita je da se dođe do novih znanja, saznanja i razmene iskustava, uz povezivanje mladih iz različitih delova sveta, a danas je dr Grujičić otkrila da se osniva i Nacionalna fondacija za porodicu i demografiju i da je sporazum već potpisan.

Foto: 24sedam/J.J.
 

- Ja sam neko ko je odlučio da se bavi karijerom i možda jedino žalim što nisam rodila dete. Ali sada kada vidim sve vas ovde znam šta sam radila 40 godina. Razmišljam o svojim studentima koji danas imaju svoje porodice, a porodica je izuzetno važna. Sve se može kad se hoće, a zadatak nas starijih je da vam pomogneno - kazala je ministarka Grujičić nakon što je potpisala sporazum.

U četiri dana, koliko će trajati Međunarodni samit mladih "Otvoreni svet", predstaviće se oko 100 govornika koji će govoriti o različitim temama, kao što su biznis, startap, zdravstvo, kultura, obrazovanje i sport. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike