Teretna vozila "zakrčena" pet sati na Kelebiji: Pogledajte kakvo je stanje na ulazu i izlazu iz Srbije

24.10.2022

17:42

0

Informaciju su saopštili iz AMSS-a

Teretna vozila "zakrčena" pet sati na Kelebiji: Pogledajte kakvo je stanje na ulazu i izlazu iz Srbije
amsss - Copyright Printscreen/AMSS

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.15 časova na putničkim terminalima vozila se ne zadržavaju.

Na teretnim terminalima vozila čekaju na izlazu iz zemlje pet sati na Kelebiji, tri na Horgošu, dva na Batrovcima i Šidu i 130 minuta na prelazu Gradina.

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da će od danas do 11. decembra radnim danima i subotom od 21 do pet časova da se izvode radovi na popravci oštećenja na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd - Pančevo.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena desna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati levom saobraćajnom trakom.

Od sutra 10. novembra u periodu od sedam do 16 časova svakog dana će na magistralnom putu između Paraćina i Zaječara, osim nedelje biti radova na popravci oštećenih delova kolovoza, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Do 2. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na deonici petlja Požarevac - petlja Velika Plana, u smeru ka Nišu. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, u smeru Beograd - Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, u smeru Niš - Beograd.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike