Počinje novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Ministar najavio važnu novinu!

05.10.2022

12:04

0

Biće izmenjen način učestvovanja

Počinje novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Ministar najavio važnu novinu!
Copyright Foto: Printskrin/RTS

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", ali u promenjenom formatu, jer će fiskalni računi, umesto u kovertama, biti slati u elektronskoj formi.

- Promena će se ogledati u tome da će biti izmenjen način učestvovanja. Neće se više slati fiskalni računi u kovertama, već će se samo skenirati QR kod na fiskalnom računu, a biće napravljena posebna aplikacija pomoću koje će se slati račun za nagradnu igu. O tome će javnost biti uskoro obaveštena - rekao je Mali za TV Prva.

Podsetimo, u poslednjem izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeni sue pet automobila "fijat 500L" i tri stana u Beogradu. Najvrednije nagrade - dva stana u naselju Zemunske kapije i jedan u Beogradu na vodi, dobili su Milan Amidžić iz Beograda, Silvana Jašarović iz Beograda i Jelena Šajković iz Beograda.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije ,sa rekordnih 13.019.010 koverata, izvukao je violonista Stefan Milenković. Dobitnici automobila "fijat 500L" su Julijana Pavlović iz Beograda, Neda Srđan iz Uzdina, Ksenija Jugović iz Novog Beograda, Rade Radić iz Rumenke i Marija Malešević iz Pančeva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike