Lučić: Telekom Srbija internacionalizuje svoje serije

16.08.2022

10:20

0

Zanimljivost sadržaja Telekoma Srbija prepoznata je i kroz čak 27 nominacija u različitim kategorijama

Lučić: Telekom Srbija internacionalizuje svoje serije
drzavni sluzbenik kzs vladimir lucic 1504 2022 foto kaca (1) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Osvajanjem nagrada na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu, kompanija Telekom Srbija dobila je još jednu potvrdu kvaliteta iz regiona kada je reč o produkciji serijskog i filmskog sadržaja, saopštili su iz Telekoma.

Zanimljivost sadržaja Telekoma Srbija prepoznata je i kroz čak 27 nominacija u različitim kategorijama, a regionalni produkcijski lider predstavio je i svoje buduće projekte koji su oduševili publiku.

- Telekom Srbija nastavlja misiju internacionalizacije svojih serija i popularizacije domaće kinematografije. Činjenica da kreiramo serije koje su gledane na pet kontinenata daje nam vetar u leđa da budemo još bolji i kreativniji i da svake godine pomeramo granice kvaliteta produkcije promovišući tako naš region kao plodno tlo za stvaranje kvalitetnog sadržaja - izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Za Srce Sarajeva, nagradu festivala, bilo je nominovano čak sedam projekata Telekoma Srbija u svim kategorijama - "Besa 2", "Ubice moga oca 5", "Čudne ljubavi", "Blok 27", "Složna braća 2", "Močvara 2" i "Crna svadba".

Najveći broj nominacija, u do sada najjačoj konkurenciji, samo je jedna od potvrda najvišeg kvaliteta produkcije Telekoma Srbija.

Telekom Srbija nastavlja sa proizvodnjom vrhunskog sadržaja, pa su predstavnice ove kompanije Marina Garović i Jasmina Lakobrija sa autorima serija predstavile neke od budućih projekata produkcije Telekoma Srbija, kao što su serije "Volja sinovljeva", "Bunar", "Šetnja sa lavom", "Poseta", "Pasjača" i "Nemirni".

Pozitivne reakcije publike nedvosmisleno ukazuju da sa nestrpljenjem očekuju nove projekte i da će u budućnosti možda neki od njih biti glavni pretendenti za nagrade ovog festivala.

Dvadesetosmi po redu Sarajevo Film Festival i ove godine je okupio najuspešnije predstavnike filmske industrije iz regiona i sveta, u cilju međunarodne promocije regionalnih filmova, talenata i budućih projekata.

Tokom osam dana trajanja festivala, više stotina medijskih i televizijskih stručnjaka i kritičara svedočilo je velikom uspehu produkcijske kuće Telekoma Srbija i uživalo u najnovijim dostignućima regionalne i svetske kinematografije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike