Vrućina se ne predaje, opet oko 40 stepeni, a da li nam stiže uskoro zahlađenje?

24.07.2022

04:32

0

Autor: 24sedam

Minimalna jutarnja temperatura od 15°C na jugu i jugoistoku do 25°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 32°C na zapadu i severozapadu do 40°C na istoku Srbije

Vrućina se ne predaje, opet oko 40 stepeni, a da li nam stiže uskoro zahlađenje?
Tan2022-7-23_911776_3 - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Na severu i na zapadu Srbije u nedelju promenljivo oblačno i malo prijatnije, uz jak severozapadni vetar, a ujutro u delovima Vojvodine i uz ređu pojavu pljuska sa grmljavinom. Na jugu i istoku Srbije biće vedro i dalje vrelo, posle podne i uveče uz jači razvoj oblačnosti, a na jugu i jugozapadu biće pljuskova sa grmljavinom. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C na jugu i jugoistoku do 25°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 32°C na zapadu i severozapadu do 40°C na istoku Srbije.

U Beogradu u nedelju promenljivo oblačno i malo prijatnije i ugodnije, uz umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 23°C, maksimalna dnevna 33°C.

U Srbiji u ponedeljak sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura od 33 do 37°C. U utorak sunčano i još toplije. Maksimalna temperatura od 34 do 38°C. U toku večeri i noći sa severozapada prolazno naoblačenje i manje osveženje, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom, uz jak severozapadni vetar. U sredu ugodnije i prijatnije, ali i dalje toplo, uz pojačan severozapadni vetar, a lokalnih pljuskova sa grmljavinom biće samo na jugu i jugozapadu Srbije. U četvrtak i petak sunčano i ponovo vrelo, uz temperature preko 35°C, a ređa pojava poslepodnevnih pljuskova sa grmljavinom očekuje se na jugu i na zapadu Srbije.

Tanjug/Rade Prelić
 


U Beogradu u ponedeljak sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura do 35°C. U utorak sunčano i još toplije. Maksimalna temperatura do 37°C. U toku večeri i noći prolazno naoblačenje i manje osveženje, uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom, uz jak severozapadni vetar. U sredu ugodnije i prijatnije, ali i dalje toplo, uz pojačan severozapadni vetar. U četvrtak i petak sunčano i ponovo vrelo, uz temperature preko 35°C.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike