Đaku u Srbiji zabranili dolazak u šortsu, pa on došao u haljini: Stribog objasnio zbog čega je tako otišao u školu!

01.07.2022

19:54

1

Na ovu ideju je, kako kaže, došao sam

Đaku u Srbiji zabranili dolazak u šortsu, pa on došao u haljini: Stribog objasnio zbog čega je tako otišao u školu!
Haljina - Copyright Foto: Tik Tok Printscreen/Stribog 36

Za veoma kratko vreme, snimak Striboga J. učenika trećeg razreda Politehničke škole za nove tehnologije, postao je viralan na društvenoj mreži "Tik- tok", kada je u školu otišao u haljini, jer mu je kako kaže, u šortsu zabranjen dolazak.

Naime, njegov snimak do sada je pregledalo više od milion ljudi, a onda je on objasnio kako je došao na ovu ideju, piše Telegraf. Kako priča Stribog, tog dana je imao nastavu u Politehničkoj školi za nove tehnologije koju pohađa. Tog dana mu je bio i rođendan.

- Do škole putujem dva sata na visokim temperaturama, često u autobusu koji nemaju klimu, pa je te uslove teško izdržati, a u našu školu ne sme da se dolazi u šortsevima. Ako do toga dođe, profesori nas izbacuju sa časova, uz to upisuju minuse ili jedinice. Tada sam ja rešio, ako profesorka može da dođe u haljini koja je kraća od mog šortsa, što ne bih mogao i ja pa da imamo iste standarde - priča Stribog.

Na ovu ideju je, kako kaže, došao sam, ali je imao podršku majke da to pretoči u delo.

- Mojoj baki i meni je rođendan na isti dan, a moja majka je njoj uzela na poklon haljinu dan ranije i ja sam odlučio da idem u njoj u školu. Mama me podržala u tome, rekla mi je da ja time ne kršim nijedan zakon - priča Stribog.

Kako opisuje, reakcije učenika su bile pozitivne, učenici iz cele škole su mu oduševljeno prilazili, a komenari su bili "kralju", "legendo". Svi su ga podržali.

Stribog je, kako kaže, snimak napravio iz zabave za desetak sekundi, bez ikakve pripreme unapred. Isti je postavio na instagram stori, pa zatim i na Tik tok jer je smatrao da će ljudima biti zanimljiv.

- Ni na kraj pameti mi nije bilo da ovo može da ode ovoliko viralno. Ja sam postavio taj video, otišao na čas, posle nekih deset minuta ušao na Tik tok i za tih deset minuta imao sam 18.000 pregleda, a ja imam samo 1.000 pratilaca na toj društvenoj mreži. Ostao sam u šoku, oduševljen, presrećan. Do kraja dana sam skupio 70.ooo lajkova i to ispričao mami i svima, niko nije mogao da veruje - objašnjava on.

Ističe da je najveći šok za porodicu bio kad je izašao u novinama, kako kaže, nisu mogli da veruju.

- Oduševio sam sam sebe, nerealno mi je šta Tik tok može da uradi - zaključuje Stribog.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike