Napustila nas je hrabra Ivana: Sestra tuguje - kome si ostavila tvog lepog anđela, šta će on bez tebe sad?

03.05.2022

12:35

0

Obolela je od karcinoma dojke koji se proširio

Napustila nas je hrabra Ivana: Sestra tuguje - kome si ostavila tvog lepog anđela, šta će on bez tebe sad?
ivana filić - Copyright Printscreen/facebook/Dragica Filić

Hrabra Ivana Filić (41) iz Obrenovca nije uspela da se izbori od karcinoma dojke, ostavljajući iza sebe malenog dečaka i neutešnu porodicu.

Ova divna žena preminula je juče, a pre godinu i po dana bila je nasmejana i zdrava i ništa nije slutilo na ove dane.

- Ode nam draga moja sestrice, ode. Otišla si, ostavila bol i tugu za nama, kome si ostavila tvog lepog anđela, šta će on bez tebe sad, kako da odrasta bez majke. Njemu će biti najteže. A tebe nek anđeli čuvaju i nek bog dragi podari rajsko naselje - piše u objavi Ivanine sestre.

- Eh, moj, tvoj i vaš život. Prestao sam da pitam šta je ovo, dokle, koliko. Njoj više nije potreban SMS, ni moj ŠER, ni Vaše deljenje. Ode draga Ivana, ode da odmori dušu svoju. Putuj Ivana gde nema bola, padanja, muke. Nije baš moralo ovako - piše u drugoj objavi.

 

 

Ivana se poslednji put oglasila 30. aprila, sa ne tako lepim vestima, ali i željom da nastavi da se bori:

- Feniks je danas opet pao. Trudim se petnim žilama da za početak prodišem, želim da budem kao i svi drugi, ali daće dragi Gospod Bog. Želim vam svu sreću.

Nakon dijagnostikovanja raka, krenula je sa hemioterapijama, odrađena joj je radikalna mastektomija i otklonjeno 28 žlezda.

Nakon kontrolnog magneta abdomena ustanovljene su metastaze na jetri. Zbog jakih bolova u kostima, lekari su predložili skener gde su ustanovljene i metastaze na kostima.

Uprkos tome, nastavljeno je sa hemioterapijama, a metastaze su uočene i na kičmi. Zbog učestalih hemioterapija Ivanino zdravstveno stanje se pogoršalo, izgubila je na kilaži i nije imala snage da se samostalno kreće, dok su tumor markeri enormno porasli.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike