Pop napravio skandal u Inđiji - pijan seo na pod u marketu i tražio da mu poklone robu: "Nisu mi ukazali dostojanstvo" (VIDEO)

30.03.2022

20:14

0

Policija je 28. marta oko 19.00 iznela inđijskog sveštenika iz supermarketa zbog nedoličnog ponašanja

Pop napravio skandal u Inđiji - pijan seo na pod u marketu i tražio da mu poklone robu:  "Nisu mi ukazali dostojanstvo" (VIDEO)
policija - Copyright Printcreen/Twitter/ScepanCar

Policija je 28. marta oko 19.00 iznela inđijskog sveštenika iz supermarketa zbog nedoličnog ponašanja. Incident se dogodio, prema tvrdnjama očevidaca, nakon što je sveštenik, vidno pripit, sedeći u marketu, od radnika tražio da mu poklone robu.

Nakon dužeg odbijanja osoblja da mu izađe u susret, sveštenik je seo i protestovao. Kako bi ga urazumili, akciji ubeđivanja da odustane od namere priključili su se i kupci koji su se zatekli tu. Međutim, na sveštenikovo odbijanje da plati artikle, radnicima marketa nije preostalo ništa drugo nego da pozovu policiju.

– Nisu mi ukazali dostojanstvo – rekao je sveštenik.

Svedoci tvrde da su kupci pokušavali da podignu sveštenika i urazume ga, dok je on odbijao, prenose mediji.

Printcreen/Twitter/ScepanCar
 
Printcreen/Twitter/ScepanCar
 

 

– Ovo je tragično, sveštenik u mantiji sa krstom oko vrata, u vreme posta, vidno pripit sedi u marketu i traži da mu se pokloni roba koju je uzeo i ne želi je da plati – kaže starija gospođa koja je svedočila incidentu.

– Nisu svi sveštenici ovako bahati, ja sam vernik i znam mnoge sveštenike koji su umereni, dobronamerni i pošteni ljudi pre svega. Šta se desilo, i dalje ne mogu da poverujem – reči su jednog od kupaca koji se zatekao u vreme incidenta.

Nakon dužeg ubeđivanja sveštenika da odustane od namere uzimanja robe bez plaćanja i protesta, policiji nije preostalo ništa drugo nego da iznesu sveštenika iz marketa. Eparhija sremska i Srpska pravoslavna crkva do sada se nisu oglasile povodom ovog incidenta.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike