"Naš san se ostvario! Hvala predsedniče!": Vučić na početnoj stanici - razgovarao sa mašinovođom i kondukterkom brzog voza (FOTO)

19.03.2022

10:20

0

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sa Tijanom i Goranom pred polazak - napisano je u opisu fotografije na Instagramu

"Naš san se ostvario! Hvala predsedniče!": Vučić na početnoj stanici - razgovarao sa mašinovođom i kondukterkom brzog voza (FOTO)
Aleksandar Vučić - Copyright printscreen/instagram/budućnostsribjeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić stigao je na stanicu Beograd Centar. Predsednik će prisustvovati prvoj vožnji brzog voza "Soko" od prestonice do Novog Sada.

Aleksandar Vučić se na stanici slikao i razgovarao sa mašinovoljom i kondukterkom.

- Naš san se ostvario! Hvala predsedniče! Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sa Tijanom i Goranom pred polazak - napisano je u opisu fotografije na Instagramu.

Da podsetimo, radovi na rekonstrukciji i modernizaciji železničke pruge Beograd-Budimpešta počeli su 2017. godine - 138 godina od puštanja prve pruge u Srbiji i gotovo pola veka od puštanja pruge Beograd-Bar.

Izgradnja železnice za velike brzine predstavlja najveći investicioni i infrastrukturni projekat u ovom delu Evrope. Kada zajendički projekat Srbije, Mađarske i Kine bude završen, od Beograda do Budimpešte putovaće se za manje od tri sata. 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike