"Mislim da ti nećeš uspeti da preživiš": Milica Adamović se bori da dobije bubreg - dok čeka donora stižu joj jezive poruke (FOTO)

15.01.2022

13:34

0

Milica je smogla snage i odgovorila na ovu poruku - evo šta je poručila zlonamernoj osobi

"Mislim da ti nećeš uspeti da preživiš": Milica Adamović se bori da dobije bubreg - dok čeka donora stižu joj jezive poruke (FOTO)
milica adamovic balkan info1 - Copyright Printscreen/YouTube/Balkan info/Twitter/milan ser

Milica Adamović (30) devojka iz Beograda, koja već skoro godinu dana preko društvenih mreža traži donora bubrega, juče je primila poruku od koje se okreće utroba nakon čitanja sadržaja.

Nakon niza apela u kojima je Milica Adamović molila za donora bubrega i nekoliko slučajeva u kojima je našla potencionalno kompatibilne osobe, koji su nažalost u nekoliko navrata odustajali u poslednji čas pre transplantacije, njoj je juče u inboks na Instagramu stigla poruka od osobe koja se predstavlja kao Marko, a u kojoj je pisalo kako je sve što radi džaba, te i da će svakako umreti.

- Čuo sam da si bolesna i da ti treba bubreg hahahahahaha. Samo se ponadaj maco, zar stvarno misliš da je neko lud da ti ga donira? Ja ipak mislim da ti nećeš da preživiš, što znači da te neće biti. Malo si se ponadala, je l', a? Da neko sebe uništi tako što će ti dati bubreg. Pa ti si onda stvarno glupa, ako si to mislila. Nećeš izdržati - glasio je sadržaj monstrouzne i nečovečne poruke koja je bila upućena Milici.

Iako je jučerašnja poruka bila neljudska, nehumana i zla, Milica ipak nije klonula duhom, te se osobi koja se predstavlja kao Marko, obratila i više nego biranim rečima.

- Dragi moji, razmišljala sam da li sa vama da podelim ovako nešto. Ovu poruku sam videla jutros kada sam ustala. Zaista mi je žao ove osobe i ako bude videla ovaj stori, zamolila bih je da potraži stručnu pomoć. Jer, mene ne može poremetiti, stvarno ne može, meni je za druge koji se isto bore, a koji su psihički slabiji. Osobo, molila bih te još jednom da potražiš stručnu pomoć i da ti neko pomogne jer nisi dobro - napisala je ona u vidu storija na svom Instagram profilu.

 

 

Da podsetimo, Milici je 2009. godine, kada je imala svega 18 godina, zbog pogrešnih dijagnoza odstranjen levi bubreg. U prethodnim razgovorima za medije Milica je napomenula kako joj je bolnica, bolničkih kreveta, dosta za čitav život, jer za svojih 30 godina, oni su bili deo njene svakodnevnice, igralište, parkovi, rekreativne nastave, odnosno, sve ono što je prolazilo pored nje, dok je išla od ustanove do ustanove, počevši od samog rođenja.

- Posle 18 dana, nakon rođenja, otac me je uzeo iz bolnice u Boru i doveo na Institut na majku i dete. Naime, u Boru su mi dali pogrešnu dijagnozu, lečili su me od sepse, i tata mi je bukvalno spasio život time što me je odveo za Beograd. Bez otpusne liste, bilo čega, samo tako, nije želeo da čeka ni minut - rekla je ona tada.

U osam meseci, koliko je prošlo od njenog apela koji je glasio "Želim da živim, pomozite mi", Milica je išla od radosti do velike tuge, nakon što je uspela da ode do klinike u Turskoj, ali je ostala bez tri donora do sada. Tom prilikom, ponovo se oglasila apelom na svom Instagram nalogu.

- Opet nemam dobre vesti. I treći donor je odustao, i to na samom kraju. Ne mogu da razumem to. Jer uvek apelujem: odlučite, donesite odluku, ništa od toga nije moranje, budite istrajni u tome. I ako nešto dođe, recite mi na vreme, ne kad dođe kraj, jer ja dok ne dođe taj kraj plaćam analize, tipizaciju, i razne takse, sve se plaća. Dobar dan se plaća danas. Ja razumem i strah, zaista, ali dajte ljudi, stavite se na moje mesto. Jedino to mogu da kažem - rekla je Milica i dodala:

- Ili da neko vama blizak proživljava sve ovo što ja proživljavam. Moram sad da spomenem i majku moju koja je bolesna, i brata, moju situaciju stambenu, podstanar sam. Loše mi je i ovde gde živim, psihičku torturu doživljavam. Još pored svega toga, borim se da ostanem u životu. Jednostavno vas molim, ko god želi i može da mi pomogne da bude istrajan u tome i bude tu do kraja. Jer ako misliš da ne možeš ili nisi siguran, nemoj mi se javiti na apel. Nemoj mi davati lažnu nadu sa tim istim životom jer ja ljudi želim da živim. Ovo zaista dugo traje - rekla je ona pred kraj prošle godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike