Nesreća ne ide sama: U roku od 40 dana, ostala bez muža, svekra i svekrve! Julkina potresna priča nikoga ne ostavlja ravnodušnim

11.01.2022

12:08

0

Kako mi je, to samo ja znam. Najstariji sin je dete s posebnim potrebama. Živim za njih troje, kaže ova žena

Nesreća ne ide sama: U roku od 40 dana, ostala bez muža, svekra i svekrve! Julkina potresna priča nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Žena teši ženu - Copyright Profimedia

Za Julku Konstantin (31) iz Mokrina, njene komšije kažu da je majka hrabrost i da je nije slomila strašna porodična tragedija.

Majka Manuele (7), Valentine (6) i desetomesečnog Maria, u roku od samo četrdesetak dana, ostala je bez muža, svekrve i svekra. Najpre je 7. novembra, bitku sa opakom bolešću, izgubila svekrva Radojka (66). Samo pet dana kasnije, infarkt je pokosio Julkinog supruga Jasmina (32) sa kojim je deset godina bila u braku. To je bio uzrok smrti i njegovog oca.

Bogdan (65) je preminuo na Badnje veče, 24. decembra. Jasmin i njegovi roditelji umrli su u ovoj kući. Julka je ostala sama s troje dece, pišu mediji.

 Kako mi je, to samo ja znam. Najstariji sin je dete s posebnim potrebama. Živim za njih troje. Ćerkici sam objasnila da su tata i baba i deda otišli u inostrantvo da zarade pare. Nije mogla da razume zašto na našoj kapiji stoje njihove slike.

Nisam znala kako da joj drugačije objasnim značenje posmrtnica i zašto oni nisu više sa nama - priznaje mlada majka. Decu izdržava od socijalne pomoći.

Na pitanje kako će dalje i šta joj je potrebno, samo neutešno briše suze. Mladoj majci najviše pomažu komšije Snežana i Laslo Semeredi:

- O deci i meni brinu kao da smo najrođeniji. Njihova svakodnevna pomoć je od presudnog značaja - iskrena je Julka. O komšici kojoj se za mesec i po dana život potpuno promenio Snežana ovako govori:

- Osim nas i venčanog kuma Marka Malenčića, ona nema nikog u Mokrinu. Julka je požrtvovana majka i dobra domaćica. Čista i pedantna. Svakodnevno brinemo o Julki i deci. Hoće srce iz grudi da izleti, kad mi Valentina kaže da sam njihova baka - kaže Snežana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike