Velika pobeda: Završena aukcija za pomoć malom Gavrilu, kapitenska traka Kristijana Ronalda dostigla cenu od 7.500.000 dinara!

02.04.2021

07:48 >> 11:28

0

Humanitarna organizacija Zajedno za život stavila je na aukciju kapitensku traku koju je portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo bacio prilikom izlaska s teren

Velika pobeda: Završena aukcija za pomoć malom Gavrilu, kapitenska traka Kristijana Ronalda dostigla cenu od 7.500.000 dinara!
Copyright Gavrilo Đurđević Printskrin/budihuman.rs

Humanitarna aukcija za malog Gavrila završena je u petak nešto malo pre 10 časova.

Poslednja i najveća ponuda za kapitensku traku Kristijana Ronalda na sajtu “Limundo” iznosila je 7.500.000 miliona dinara.

Traka ide u ruke Mozzartbet-a, koji je u poslednjoj sekundi ponudio pomenutu sumu.

Humanitarna organizacija “Zajedno za život” stavila je na aukciju kapitensku traku koju je portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo bacio prilikom izlaska s terena, a sve s ciljem pomoći malom Gavrilu Đurđeviću kome je neophodno dva i po miliona evra za lečenje.

printscreen

Cela ova humanitarna akcija protekla je u senci velikog skandala, kada su se u licitaciju uključili neozbiljni pojedinci, pa je suma u jednom trenutku došla do neverovatnih milijardu i 200 miliona dinara, što je dalo lažnu nadu da je neophodan novac sakupljen.

Pročitajte još

Sajt na kojem se održava aukcija za malog Gavrila obrisao je na stotine lažnih ponuda i uveo dodatni korak – da nalog mora da se verifikuje, kako bi moglo dalje da se licitira za kapitensku traku Kristijana Ronalda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike