Pošta Srbije stimuliše malu privredu

22.10.2021

12:18

0

Kompanije i preduzetnici, koji žele da ostvare dodatne poslovne prihode, mogu da, u svom poslovnom prostoru postanu zastupnici Pošte Srbije i obavljaju i poštanske usluge

Pošta Srbije stimuliše malu privredu
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

U skladu sa strategijom širenja poštanske mreže i dostupnosti usluga, Pošta Srbije raspisala je konkurs kojim daje mogućnost preduzetnicima i preduzećima da u ime i za račun Pošta Srbije pružaju usluge preko ugovorne pošte i izdvojenog ugovornog šaltera, saopštili su iz Pošta Srbije.

To praktično znači da kompanije i preduzetnici, koji žele da ostvare dodatne poslovne prihode, mogu da, u svom poslovnom prostoru, u zasebnom objektu ili u okviru objekta u kom već obavljaju svoju delatnost, postanu zastupnici Pošte Srbije i obavljaju i poštanske usluge.

Za njih je obezbeđena mogućnost ostvarenja stimulativne zastupničke provizije, koja zavisi od ostvarenog prihoda ugovorne pošte ili ugovornog šaltera.

Poziv važi na teritoriji cele Srbije, kako se navodi, a kompanije i preduzetnici se mogu opredeliti za otvaranje ugovorne pošte ili ugovornog šaltera, u zavisnosti od strukture poslovnog prostora kojim raspolažu.

Na ovaj način, Pošta Srbije, kako navode, kao društveno odgovorno preduzeće, širenjem dostupnosti svoje usluge podstiče razvoj preduzetništva i malog biznisa, kao i smanjenje nezaposlenosti, naročito u manje razvijenim i nerazvijenim područjima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike