Najveći crnogorski lanac marketa dolazi na srpsko tržište

06.01.2021

13:07 >> 13:22

0

Poseduje više od 60 maloprodajnih objekata u 27 mesta u CG

Najveći crnogorski lanac marketa dolazi na srpsko tržište
Copyright Pixabay

Najveći crnogorski maloprodajni lanac “Voli” planira ulazak na srpsko tržište, nezvanično saznaje portal “Retail Serbia”.

Najveći prehrambeni crnogorski lanac”Voli” završio je 2020. godinu sa novootvorenim hipermarketom u Zeti. Na 1.600 kvadratnih metara, potrošače očekuje oko 10.000 artikala. U sklopu novog hipermarketa, kupcima je na raspolaganju i usluga TAKE&GO. Novi hipermarket poseduje 150 parking-mesta, a zapošljava 50 radnika.

Sa više od 60 maloprodajnih objekata u 27 mesta, “Voli” je danas najveći trgovački lanac u Crnoj Gori.

Pročitajte još

Nezvanično, “Voli” planira da uskoro uđe na srpsko maloprodajno tržište. Osim Srbije, kompanija je ispitivala i ostala tržišta u regionu. Na pitanje portala “Retail Serbia” da li mogu da potvrde informacije o početku operacija u Srbiji, iz sedišta “Volija” nije bilo odgovora.

Podsetimo, predstavnici kompanije “Voli” nedavno su za podgoričke “Vijesti” najavili širenje mreže marketa i izlazak na regionalno tržište.

“Voli” u Crnoj Gori posluje u formatima market, supermarket i hipermarket, dok se u Podgorici nalazi distributivni centar na 16.000 kvadratnih metara. “Voli” je nedavno otvorio i svoju onlajn prodavnicu, koja nudi oko 4.500 artikala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: eKapija

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike