Pravac Istra: Er Srbija ponovo leti do Pule

25.06.2021

10:26

0

Autor: G.M.Š.

Pored Dubrovnika i Splita, srpskoemiratski avioprevoznik će leteti i na treću destinaciiju u Hrvatskoj

Pravac Istra: Er Srbija ponovo leti do Pule
Er Srbija avion aviosaobračćaj

„Er Srbija“ će od 11. jula ponovo uspostaviti aviosaobraćaj na relaciji između Beograda i Pule, svoje treće destinacije na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored Dubrovnika i Splita.

Planirano je da se letovi ka popularnom letovalištu u Istri obavljaju tokom letnje sezone, do 12. septembra, dva puta nedeljno – četvrtkom i nedeljom. Avio-karte su već u prodaji, saopšteno je iz kompanije.

– Raduje nas što smo u prilici da putnicima, pored Dalmacije, ponudimo i direktnu vazdušnu vezu sa Istrom, veoma popularnom destinacijom za godišnji odmor. Naši putnici lako mogu stići iz Pule do obližnjih atraktivnih letovališta, što im dodatno proširuje mogućnosti prilikom planiranja i organizacije odmora – izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u „Er Srbiji“.

Pročitajte još:

Red letenja na ovoj ruti kreiran je tako da pruža pogodne konekcije sa brojnim destinacijama iz mreže srpske aviokompanije.

„Er Srbija“ je od 2008. godine saobraćala do Pule tokom svake letnje sezone, osim 2020. kada letovi nisu realizovani zbog pandemije korona virusa.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti