Minja Miletić nova regionalna direktorka televizije Euronews za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu

28.06.2024

16:45

0

Program Euronews Srbija proizvodi se prateći uređivačke principe i profesionalne standarde svetski poznatog medijskog brenda Euronews sa sedištem u Briselu

Minja Miletić nova regionalna direktorka televizije Euronews za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Minja Miletić nova je regionalna direktorka televizije Euronews za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Dugogodišnja novinarka, direktorka za specijalne programe Euronews Srbija kao i autorka i voditeljka emisije "Direktno sa Minjom Miletić" i podcasta pod nazivom Telcast, ubuduće će biti zadužena i za regionalni razvoj Euronews-a, sa naglaskom na tržišta Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Očekuje se da svojim znanjem i iskustvom doprinese daljem razvoju i širenju tv mreže čiji je postala zaštitni znak.

"Nakon tri godine rada na Euronews-u i preko 20 godina rada na televiziji, čast mi je i zadovoljstvo sto ću učestvovati u razvoju i kreiranju regionalnog programa u cilju unapređenja i širenja našeg kanala. Trudićemo se da opravdamo poverenje gledalaca sa uvek pravim i objektivnim informacijama. S obzirom na to da se bliži kraj ove sezone, mi već uveliko zajedno sa glavnim i odgovornim urednikom Bojanom Brkićem i našim timom radimo na spremanju nove sezone koja će biti po meri naših gledalaca", kaže nova regionalna direktorka.

Euronews Srbija je brendirana afilijacija Euronews-a koja emituje lokalne, regionalne, nacionalne i međunarodne vesti na TV i digitalnim platformama u produkciji sopstvenog tima novinara i dopisnika. U pitanju je deo šire Euronews mreže koja emituje globalne vesti na više jezika, iz evropske perspektive, za više od 400 miliona domova u 160 zemalja.

Informativni kanal Euronews Srbija počeo je sa emitovanjem dnevnih vesti iz zemlje i inostranstva u junu 2021. godine. 

Gledaoci Euronews Srbija već pune tri godine imaju priliku da gledaju moderno koncipiran, dinamičan, objektivan i tačan program koji obiluje sadržajima iz televizijske produkcije - prilozima, emisijama i ekskluzivnim pokrivanjima događaja. 

Program Euronews Srbija proizvodi se prateći uređivačke principe i profesionalne standarde svetski poznatog medijskog brenda Euronews sa sedištem u Briselu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike