Na Beogradskom sajmu u ponedeljak počinje Međunarodni sajam građevinarstva!

20.04.2024

09:32

0

Posetioci će tokom četiri dana trajanja manifestacije moći da se upoznaju sa budućnošću građevinske industrije kada je reč o pametnim gradilištima, digitalizaciji i održivim rešenjima

Na Beogradskom sajmu u ponedeljak počinje Međunarodni sajam građevinarstva!
Sajam građevinarstva - Copyright 24sedam/promo/Beogradski sajam

Na Beogradskom sajmu će od 22. do 25. aprila biti održan 48. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, objavljeno je na sajtu sajma.

Ovaj sajam je najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u jugoistočnoj Evropi, objedinjuje znanja iz svih grana građevinske industrije i zanata, po međunarodnim standardima i na visokom nivou i promoviše direktnu i konkretnu razmenu informacija, te je idealno mesto za investicione odluke.

Sajam građevinarstva okuplja sve koji su uključeni u planiranje, projektovanje i izgradnju - arhitekte, projektante, investitore, predstavnike industrijskog i komercijalnog sektora, građevinske zanatlije, proizvođače građevinskog materijala.

Na sajmu izlagači predstavljaju svoje proizvode i inovacije za komercijalnu i stambenu gradnju, spoljašnje i unutrašnje radove za novogradnju, renoviranje, restauraciju, rekonstrukciju i modernizaciju, najnovije tehnologije i rešenja, opremu i usluge, kao i inovativne građevinske materijale i mašine.

Sajam je obogaćen specijalizovanim izložbama Stone-EXPO i Windoshow Balkans, a posetioci će tokom četiri dana trajanja manifestacije moći da se upoznaju sa budućnošću građevinske industrije kada je reč o pametnim gradilištima, digitalizaciji i održivim rešenjima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike