Za čistačicu svečani oproštaj i vožnja u najskupljem e-automobilu na svetu (VIDEO)

22.12.2023

09:43

0

Autor: R.B.

Mate Rimac je za odlazak čistačice u penziju u fabrici „Rimac automobili“ priredio svečani oproštaj, u koji je uključena i vožnja u „neveri“

Za čistačicu svečani oproštaj i vožnja u najskupljem e-automobilu na svetu (VIDEO)
Copyright promo/Rimac

Sanja, čistačica u sada već globalno čuvenoj kompaniji „Rimac automobili“, imala je ispraćaj u penziju za pamćenje. Kolege su joj priredile svečani oproštaj, a sam gazda firme, koja je i vlasnik „Bugatija“, Mate Rimac, učinio joj je počast kakvu nisu imali ni neki šefovi u toj firmi - provozao ju je „neverom“, najskupljim električnim automobilom na svetu.

Koliko je sve bilo emotivno, vidi se na snimku na Fejsbuku, prenosi Poslovni.hr.

 

 

– Svi Hrvati znaju kako su naše čistačice potlačene i izrabljivane (vidi čistačicagate). Naše teta Sanja odlazi u penziju nakon 10 godina u firmi uz oproštaj kolega Facility teama (čistačice, domari, održavanje…). Tačno se vidi kako je svima loše i teško.

Hvala, Sanja, na svemu, ne mogu verovati da je 10 godina prošlo! I hvala svim kolegama koje svaki dan daju doprinos svemu što radimo. Kako je jedan čistač rekao Kenediju kada je bio u poseti NASA Space Centru ‘62. godine kad ga je pitao što radi: “I’m helping put a man on the Moon, Mr. President. – završio je objavu Rimac.

Predviđeno je da bude proizvedeno 150 "nevera", lista kupaca već postoji, a procena je da će u 2024. godini jedna da košta 2,2 miliona dolara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike