Radite i vi sa velikima: RAS daje za podršku do 23 miliona dinara

07.12.2023

08:48

0

Autor: G.M.Š.

Razvojna agencija Srbije (RAS) raspisala je konkurs za učešće u programu podrške privrednim društvima za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija

Radite i vi sa velikima: RAS daje za podršku do 23 miliona dinara
Ilustracija - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Za stručnu pomoć domaćim preduzećima u razvoju i pripremi za poslovanje u lancu dobavljača multinaciolnlanih kompanija (MNK), Razvojna agencija Srbije (RAS) raspisala je konkurs čiji ukupan budžet iznosi 190 miliona dinara.

Preduzeća pojedinačno mogu da dobiju najviše 23 miliona, a program je usmeren na jačanje poslovnih kapaciteta domaćih privrednih društava kako bi postali dobavljačiili proširili postojeću saradnju sa MNK, odnosno velikim trgovinskim lancima.

Privredna društva koja su obuhvaćena ovim pozivom za grant za mentorski program, moraju da posluju u proizvodnji električne opreme, računara, elektronskih i optičkih proizvoda, motornih vozila, prikolica i poluprikolica, ostalih saobraćajnih sredstava, pravljenju proizvoda od gume i plastike, kao i štampanju etiketa, "pametnih" kartica i nalepnica.

Prijave se podnose elektronski, kreiranjem korisničkog naloga na linku za unos podataka i prateće dokumentacije dostupne na stranici RAS.

Poziv je otvoren do 4. marta sledeće godine, saopšteno je iz Agencije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike