Sajam zimske sportske opreme na Beogradskom sajmu

26.11.2023

15:33

0

Ova manifestacija se održava po 37. put

Sajam zimske sportske opreme na Beogradskom sajmu
Sajam - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Sajam zimske sportske opreme, Expo-zim, ove godine održaće se na Beogradskom sajmu od 30. novembra do 3. decembra, najavljeno je iz Beogradskog sajma.

Na ovoj manifestaciji, koja se održava po 37. put ljubitelji zimskih sportova i turizma na jednom mestu moći će da pronađu kompletnu najsavremeniju sportsko-rekreativnu opremu, razmene ili servisiraju polovne rekvizite i obezbede povoljne turističke aranžmane.

Expo-zim, kako je saopšteno, okupiće najveće proizvođače, uvoznike, distributere i servisere zimske sportske opreme za profesionalce i rekreativce, zastupnike vrhunskih svetskih brendova, zimske turističke centre i skijališta, vodeće turističke agencije, hotele, i odmarališta.

Dodaje se da će asocijacija "Sport za sve", koja je suorganizator Sajma zimske sportske opreme, kao i svake godine pripremiti niz dodatnih programa, među kojima su  predavanja, izložbe, kvizovi o poznavanju zimskih sportova, a zajedno sa Skijalištima Srbije organizovaće i stručna savetovanja o bezbednost na ski-stazama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike