Delta traži mlade lidere po 12. put

19.10.2023

12:08

0

Autor: G.M.Š.

Na javnom konkursu najveća privatna kompanija u Srbiji nudi posao za buduće vodeće menadžere

Delta traži mlade lidere po 12. put
Ilustracija - Copyright Freepik

Delta holding“ danas je saopštio da je objavio konkurs za 12. generaciju mladih lidera te kompanije, koji traje do 5. novembra. Program je namenjen mladima koji su tek stekli fakultetsku diplomu, ili su na završnoj godini studija.

- Verujemo u mlade i dajemo im priliku. Tražimo kandidate koji imaju želju za učenjem, ambiciju, energiju, prilagodljivost. U našoj kompaniji oni će dobiti priliku da rade na važnim projektima koji im daju odgovornost, jer ovo je posao, a ne praksa. U tome neće biti sami, jer svaki odabrani Mladi lider ima svog mentora, iskusnog i posvećenog kolegu, od kojeg će dobiti savet ili podršku“, kaže Ivanka Novaković, direktor ljudskih resursa „Delta Holdinga“.

Ona ističe da je ovaj program značajan za „Deltu“, jer se kroz njega obnavlja i jača svoje kadrove ali i da je značajan i za širu zajednicu,

- Mlade i obrazovanje ljude zadržavamo da grade karijeru i da se razvijaju u svojoj zemlji – ističe Novakovićeva.

Konkurs za 12. generaciju Mladih lidera otvoren je od 16. oktobra do 5. novembra u ponoć. Prijave sa biografijom mogu se poslati isključivo online, na adresi www.mladilideri.rs .

Broj kandidata koji će biti primljeni u program nije unapred limitiran. Konačna lista učesnika u programu biće određena posle završenih testiranja, na osnovu kvaliteta i interesovanja koje pokažu kandidati.

Od 2012. godine do danas kroz program je prošlo je 400 kandidata a, kako ističu iz kompanije, više od 150 njih radi u „Delti“, neki već i na visokim menadžerskim pozicijama.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike