Vizer ukida let iz Niša za Malme

04.08.2023

09:18

0

Autor: 24sedam

Nišlije ponovo ostaju bez svoje prve loukost linije

Vizer ukida let iz Niša za Malme
Ilustracija - Copyright Profimedia

Stanovnici Niša, i putnici iz Srbije ali i brojna dijaspora koja je koristila loukost liniju „Vizera“ Niš - Malme, moraće da se ubuduće snađe za novi način dolaska do Švedske.

Prva loukost linija koja je uvedena na aerodrom „Konstantin Veliki“ se ukida a u mađarskom „Vizeru“ nisu precizirali da li planiraju i druge izmene na pravcu za Beč, Bazel, Dortmund i Memingen, prenose „Južne vesti“.

Poslednji let za Malme planiran je za petak 27. oktobar, a do tada putnici mogu da koriste usluge mađarskog niskobudžetnog prevoznika svakog ponedeljka i petka.

Prva niskobudžetna linija iz Niša uspostavljena je 2015, a četiri godine kasnije je ukinuta. Vraćena je te iste 2019. godine u aprilu, a ponovo je ugašena u proleće 2020, kada je sve stalo zbog pandemije korone.

„Vizer“ je vratio liniju u aprilu 2021, a sada ponovo najavljuje da je obustavlja. Putnici s rezervacijama obavešteni su o promeni i ponuđen im je alternativni red letenja, zatim povraćaj novca ili 120 odsto prvobitne cene karte u obliku kredita za rezervaciju aviokompanije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike