Tokom naredne zimske sezone Viz er leteće iz Niša ka četiri destinacije

20.06.2023

21:00

0

Ovog leta u ponudi sa niškog aerodroma je i veliki broj čarter letova u organizaciji turističkih agencija ka primorskim gradovima u Turskoj

Tokom naredne zimske sezone Viz er leteće iz Niša ka četiri destinacije
Ilustracija - Copyright Profimedia

Tokom zimskog reda letenja mađarski niskotarifni avio-prevoznik Viz er nastaviće da obavlja redovan avio-saobraćaj sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ka ćetiri evropske destinacije, saopštili su danas Aerodromi Srbije d.o.o. Niš.


Navodi se da će se Beč, Bazel, Dortmund i Memingen nalaziti se tokom naredne zimske sezone u ponudi niškog aerodroma.

Viz er planira da redovno saobraća ka Beču i Dortmundu dva puta nedeljno, dok ka Bazelu odnosno Miluzu namerava da leti četiri leta nedeljno, a ka Memingenu bi trebalo da duplira broj letova u zimskom redu letenja sa sadašnja dva na četiri leta nedeljno.
24sedam/Maja Kostić
 


Mađarski prevoznik ka Malmeu neće saobraćati tokom zimskog reda letenja iz operativnih razloga, ali se očekuje da sezonski nastave sa letovima u narednom periodu, navodi se u saopštenju.
Trenutno sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" može se leteti ka 13 redovnih i tri sezonske destinacije.

Ovog leta u ponudi sa niškog aerodroma je i veliki broj čarter letova u organizaciji turističkih agencija ka primorskim gradovima u Turskoj (Antalija i Alanja), Egiptu (Hurgada) i Tunisu (Monastir), navodi se u saopštenju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike