"Ne znam koji je Jare, a koji Paja ..." Vučić i Mali na mestu koje će Srbiji i Beogradu doneti ogromne šanse i mnogo posla (FOTO)

30.06.2023

12:44

0

"Dva vozača, malo jača"

"Ne znam koji je Jare, a koji Paja ..." Vučić i Mali na mestu koje će Srbiji i Beogradu doneti ogromne šanse i mnogo posla (FOTO)
Budućnost Srbije - Copyright Instagram printscreen/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas sa ministrom finansija Sinišom Malim lokaciju u Surčinu na kojoj će biti izgrađen novi Ekspo, gde će biti održana Međunarodna specijalizovana izložba Ekspo 2027. godine.

- Dva vozača, malo jača...ne znam koji je Jare, a koji Paja, ali znam da će ovo mesto, gde sam parkirao svoju limuzinu, doneti ogromne šanse i mnogo posla Srbiji i Beogradu, objavio je Vučić na instagramu, kao i zajedničku fotografiju sa ministrom Malim.

 

 

Predsednik i ministar provozali su se prethodno novom obilaznicom, a Mali je objavio snimak vožnje.

- Evo nas na obilaznici. Pokušavam da se setim kako izgleda kada vozite automobil, pošto nekoliko meseci prođe i ne pritisnem kočnicu, kvačilo ili gas. Siniša snima. Trudili smo se i imam zamerke na signalizaciju, ali verujem da ćemo to da popravimo - rekao je predsednik.

Bonus video 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike