Er Srbija sa Turkišem do Južne Amerike

29.04.2023

11:01

0

Autor: 24sedam

Nacionalni avioprevoznici Srbije i Turske proširili saradnju i na linije ka južnoameričkom tržištu

Er Srbija sa Turkišem do Južne Amerike
Copyright 24sedam/Promo/Er Srbija

„Er Srbija“ i „Turkiš“ erlajns, unapredili su kod-šer saradnju dodavanjem marketing kodova na dodatnim destinacijama u okviru svojih mreža. Time je, prvi put, omogućeno prisustvo marketing koda srpskog avioprevoznika na južnoameričkom tržištu, saopštila je danas „Er Srbija“.

Uz to, uvođenjem novih direktnih linija između Beograda i Izmira, obe aviokompanije postavile su svoje kodove na dodatnim letovima za Tursku, uključujući i marketing kod „Turkiš erlajnsa“ na novoj direktnoj liniji Er Srbije između Beograda i Ankare.

Srpska nacionalna avio-kompanija dodala je svoj kod „JU“ na letove „Turkiš erlajnsa“ između Istanbula i Sao Paola, kao i na letove „Turkiš erlajnsa“ iz Istanbula do Almatija i Abu Dabija.

Nacionalna avio-kompanija Turske postavila je svoj „TK“ kod na letovima „Er Srbije“ do Ohrida u Severnoj Makedoniji.

Menadžer međukompanijskih poslova i alijansi „Er Srbije“, Ivana Miklja Mučalov, najavila je da je dodatno proširenje kod-šer partnerstva, koje bi uključivalo letove Turkiš erlajnsa do destinacija u Kanadi, kao što su Toronto, Vankuver i Montreal, na koje bi Er Srbija postavila svoj kod.

- Saradnja sa „Turkiš erlajnsom“ je veoma važna za nas. Trudimo se da konstantno istražujemo mogućnosti za jačanje dobrih odnosa i dalja proširenja postojećeg partnerstva koje je počelo pre tri godine. Na taj način, želimo da doprinesemo još boljoj povezanosti između Srbije i Turske - rekla je Miklja Mučalov.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike