Poznati holivudski glumac prodaje mobilnu mrežu za 1,35 milijardi dolara

16.03.2023

13:00

0

Autor: 24sedam

Novi vlasnik „Mint mobila“, čiju četvrtinu akcija poseduje glumac Rajan Rejnolds, postaje nemački „T-Mobil“

Poznati holivudski glumac prodaje mobilnu mrežu za 1,35 milijardi dolara
Rajan Rejnolds - Copyright Profimedia

Glumac Rajan Rejnolds (46), vlasnik 25 odsto mreže „Mint Mobil“, zgrnuće stotine miliona dolara prodajom tog operatera virtuelne mreže svom dosadašnjem domaćinu nemačkom „T-Mobilu“ za 1,35 milijardi dolara.

Kako piše „Blumberg“, glumac će nastaviti da radi kao svojevrsni portparol „Minta“.

- „Mint Mobile“ je najbolja ponuda u bežičnoj tehnologiji i današnje vesti samo povećavaju našu sposobnost da isporučimo usluge našim korisnicima. Sretni smo što je „T-Mobile“ u zadnji čas pobedio agresivnu ponudu moje majke Temi Rejnolds. Verujemo da će se izvrsnost njihove 5G mreže bolje strateški uklopiti od natprosečne veštine „mahjonga“ moje mame. Ponosan sam na celi „Mint“ tim i uzbuđen zbog onoga što dolazi – objavio je Rejnolds u videu na Tviteru.

 

 

Nakon sklapanja ugovora, osnivači „Mint Mobila“ Dejvid Glikman i Rizvan Kasim ostaće u „T-Mobileu“ kako bi upravljali robnim markama, koje će funkcionisati kao zasebna poslovna jedinica.

„Mint Mobil“ je operater mobilne virtuelne mreže na T-Mobil infrastrukturi u SAD. Kompanija je osnovana 2015. godine kao „Mint SIM“, unutar firme „Ultra Mobil“.

U 2018. godini proglašeni su za mrežu sa najboljim vajerles ponudom, 2021. kao najbrže rastuća kompanija u SAD, a prošle godine kao druga najbolja kompanija sa paketom za mobilne telefone.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike