Er Srbija sve uposlenija: Veći broj letova do Amsterdama, Stokholma, Osla i Beča

10.07.2021

08:39 >> 09:12

0

Zbog pojačane tražnje, srpskoemiratska aviokompanija povećava broj letova ka zapadnoevropskim destinacijama periodu od 13. jula do 29. septembra

Er Srbija sve uposlenija: Veći broj letova do Amsterdama, Stokholma, Osla i Beča
Copyright Promo: Er SRbija

„Er Srbija“ će povećati broj letova do više zapadnoevropskih destinacija – Amsterdama, Stokholma, Osla i Beča.

Dodavanjem jednog nedeljnog leta utorkom, broj letova do Osla će se u periodu od 13. jula do 17. avgusta kretati i do četiri nedeljno. Uz najavljene izmene, putnicima će na raspolaganju biti 1.728 dodatnih sedišta na letovima do norveške prestonice – destinacije koja je veoma brzo nakon uvođenja u julu 2020. godine, uprkos pandemiji, postala jedna od najpopularnijih u mreži „Er Srbije“.

Uvođenjem 12 povratnih letova do Amsterdama u periodu od 14. jula do 29. septembra, kompanija će putnicima ponuditi 3.456 dodatnih sedišta na toj ruti. Uz planirano intenziviranje saobraćaja, srpski nacionalni avioprevoznik će obavljati i do šest nedeljnih letova do glavnog grada Holandije.

– Imajući u vidu pojačanu tražnju i aktuelne promene u ograničenjima putovanja, odlučili smo da pojačamo obim saobraćaja ka najpopularnijim destinacijama u našoj mreži i putnicima omogućimo još bolje konekcije. Radi se uglavnom o destinacijama koje su već godinama tradicionalno zanimljive našim putnicima, uz izuzetak linije do Osla koja je pokrenuta tek prošle godine, ali je već dobila status jedne od najpopularnijih, što nas veoma raduje – izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u „Er Srbiji“.

Pročitajte još:

Na relaciji između Beograda i Stokholma uvedeno je šest dodatnih povratnih letova u periodu od 15. jula do 19. avgusta, čime je obezbeđeno dodatnih 1.728 sedišta. U navedenom periodu avioprevoznik će ka glavnom i najvećem gradu Švedske saobraćati i do četiri puta nedeljno.

U periodu od 17. jula do 25. septembra, uvođenjem 11 dodatnih letova, odnosno 3.168 dodatnih sedišta, do Beča će saobraćati i do sedam puta nedeljno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike