Do Sankt Peterburga i u oktobru: „Er Srbija“ produžava tri ruske linije možda i preko zime

26.08.2021

08:26 >> 10:54

0

Zbog dobrih rezultata ostvarenih tokom letnje sezone avio-kompanija iz Srbije pomerila je rok trajanja sezonskih linija – možda i na zimu

Do Sankt Peterburga i u oktobru: „Er Srbija“ produžava tri ruske linije možda i preko zime
Copyright Promo: Er SRbija

Srpsko-emiratska avio-kompanija odlučila je da produži period tokom kojeg će saobraćati na tri rute u Ruskoj Federaciji – do Sankt Peterburga, Krasnodara i nove destinacije Rostova na Donu.

Iako je prvobitno planirano da se letovi obavljaju do kraja septembra, odlučeno je da se nastave sve do kraja letnje sezone, odnosno kraja oktobra, a zavisno od daljeg razvoja situacije u vezi sa potražnjom i ograničenjima putovanja možda i tokom zimske sezone, saopšteno je iz „Er Srbije“.

 

„Er Srbija“ planira da od početka godine do kraja avgusta, između Beograda i četiri destinacije do koje leti u Ruskoj Federaciji, obavi gotovo 500 letova i preveze oko 60.000 putnika. Indeks popunjenosti putničke kabine na navedenim linijama iznosi više od 80 odsto.

Srpski nacionalni avio-prevoznik će do svojih odredišta u Rusiji nastaviti da saobraća uspostavljenom dinamikom – i do osam puta nedeljno do Moskve i dva puta nedeljno do Sankt Peterburga, Krasnodara i Rostova na Donu.

– Raduje nas uspeh ostvaren na linijama do kojih letimo u Ruskoj Federaciji jer predstavlja pokazatelj utemeljenosti i spremnosti da se brzo prilagodimo promenama na tržištu. Rostov na Donu je treća potpuno nova destinacija u našoj mreži od početka izbijanja pandemije, što predstavlja dodatni razlog da budemo zadovoljni rezultatima ove dobro promišljene, ali istovremeno i veoma hrabre odluke. Nastavljamo da pratimo globalnu situaciju i brzo reagujemo na sve promene u ograničenjima putovanja kako bismo iskoristili svaku priliku i putnicima ponudili što više mogućnosti – izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u „Er Srbiji“.

Pročitajte još:

Usled velikog interesovanja putnika iz regiona i Ruske Federacije, avio-prevoznik je tokom maja pojačao frekvenciju letenja ka Moskvi, dok su početkom juna obnovljeni privremeno obustavljeni letovi do Krasnodara i Sankt Peterburga i pokrenuta nova linija do Rostova na Donu.

Zahvaljujući direktnoj vazdušnoj vezi sa čak četiri važna privredna, industrijska i kulturna centra Rusije, srpsko-emiratska kompanija putnicima iz teritorijalno najveće zemlje na svetu predstavlja glavnu ulaznu kapiju za putovanja do našeg regiona i dalje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike