Čadež pozvao privrednike na Ekspo Dubai: Obezbeđene i povlašćene cene za učesnike

09.09.2021

21:49

0

Autor: A.S.

Želim da ohrabrim male i srednje kompanije koje imaju inovativne proizvode i usluge, da se prijave i postanu deo srpskog biznis haba

Čadež pozvao privrednike na Ekspo Dubai: Obezbeđene i povlašćene cene za učesnike
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Oko 200 privrednika iz Srbije, već tokom prve dve sedmice Svetske izložbe Ekspo 2020 Dubai, imaće priliku da predstavi inovativne proizvode, povežu se sa dobrim kompanijama i pronađu partnere, rekao je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i pozvao male i srednje firme da se prijave za učešće na ovoj prestižnoj globalnoj manifestaciji.

– Uveren sam da će od početka oktobra Dubai biti pravo mesto za nove investicije i nove poslove, i prilika da srpska privreda pokaže fantastične inovativne proizvode i rešenja. Već u prvim tematskim nedeljama, posvećenim klimi, biodiverzitetu i svemiru biće prezentovana moderna rešenja, od inovativnih prevoznih sredstava do balističkih padobrana i najnovijih tehnologija u poljoprivredi – rekao je Čadež.

Pročitajte još:

– Finalizujemo radove na srpskom biznis habu koji će tokom šest meseci, koliko traje Ekspo u Dibaiju, praktično biti kuća srpske privrede, privrednici će ovde moći da organizuju sastanke, prezentacije, izlože svoje proizvode, a i da se odmore – rekao je danas Čadež prilikom obilaska završnih radova na habu Srbije.

– Želim da ohrabrim male i srednje kompanije koje imaju inovativne proizvode i usluge, da se prijave i postanu deo srpskog biznis haba i naše porodice koja će ovde šest meseci praviti novu vrednost i nove poslove – istakao je Čadež.

Pročitajte još:

Kako je objasnio, dosta toga je urađeno da bi se malim i srednjim firmama omogućilo da učestvuju na izložbi u Dubaiju i predstave svoje ideje. Obezbeđene su besplatne avio karte za čarter letove, besplatni lokalni transferi, smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, besplatno korišćenje PKS prostora u slobodnoj zoni Dubai South.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi