Prvi kod isplate štete, drugi na sportskom terenu: Globos osiguranje uspešno na igrama osiguravača

11.09.2021

12:17 >> 12:40

0

Ovogodišnje Sportske igre osiguravača održane su na Tari, a takmičarska i kolegijalna atmosfera je održana na visokom nivou

Prvi kod isplate štete, drugi na sportskom terenu: Globos osiguranje uspešno na igrama osiguravača
Copyright Promo: Globos osiguranje

Tradicionalne Sportske igre osiguravača Srbije, koje su ove godine na Tari održane deveti put od 9. do 12. septembra, ponovo su okupile više stotina učesnika iz osam osiguravajućih kuća u Srbiji.

U 16 kolektivnih i pojedinačnih sportova, u muškoj i ženskoj konkurenciji, na terenima hotela „Omorika“ i „Beli bor“, vodila se ozbiljna borba za brojne medalje i priznanja.

Promo: Globos osiguranje

Među učesnicima se istakao i tim „Globos osiguranja“, koji se okitio sa 11 odličja, i završio po ukupnom plasmanu na drugom mestu, saopšteno je iz „Globos osiguranja“.

Osvojene su zlatne medalje u muškom fudbalu i košarci, srebro kod dama u košarci i bronza u odbojci, i postignuti najveći individualni uspesi u streljaštvu, krosu, pikadu…

Ekipa „Globos osiguranja“, koje je prema podacima NBS i početkom ove godine, kao i u celoj 2020. bilo vodeće osiguranje na srpskom tržištu po ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva u autoodgovornosti, pokazala je tako da brzinu i spretnost ima na sportskom a ne samo poslovnom terenu.

Pogledajte galeriju fotografija sa takmičenja i dodela nagrada:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike