Miran san nema cenu: U paketu „Moje toplo gnezdo“ osigurani i dom i garaža 

18.05.2021

07:57 >> 23:33

0

Osiguranje stana ili kuće postaje trend a kod Globos osiguranja se taj paket širi i na stanove koji se rentiraju, a za one u potkrovlju je kreirana posebna po

Miran san nema cenu: U paketu „Moje toplo gnezdo“ osigurani i dom i garaža 
Copyright Promo/Globos osiguranje

I u Srbiji sve više ljudi osigurava svoju najvredniju imovinu, te se polako razvija navika osiguranja kuća i stanova, što pokazuju rezultati poslovanja osiguravajućih kompanija koje beleže rast u ovom segmentu i do 20 odsto. Tome su doprineli i novi proizvodi, poput paketa osiguranja domaćinstva „Moje toplo gnezdo“ Globos osiguranja.

O Globos osiguranju 

Globos osiguranje, jedina domaća privatna osiguravajuća kompanija nudi paletu neživotnih osiguranja i širi mrežu svojih filijala, sa ciljem da bude što bliža svojim klijentima. Vodeća je osiguravajuća kompanija u ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva što je ključan parametar Narodne banke Srbije prilikom ocenjivanja pouzdanosti osiguravajućih kuća. Na ovaj način, Globos osiguranje potvrđuje ozbiljnost svog poslovanja i posvećenost klijentima kojima ovaj podatak pruža sigurnost u isplatu štete u situacijama kada se dogodi osigurani slučaj. Zahvaljujući partnerskom i prijateljskom odnosu sa klijentima, već 27 godina Globos osiguranje sa ponosom može da se pohvali da je, kako njegov slogan kaže “Siguran životni oslonac”.

Gledajući u odnosu na vrednost stana ili kuće, i svih stvari u njemu, za visinu premije osiguranja se može uvek reći da je simbolična. Tim pre što se već njenim potpisivanjem stiče osećaj opuštenosti, jer ste zaštitili svoj dom i porodicu, što će Vam potvrditi svako ko se već osigurao.

„Moje toplo gnezdo“ štiti čitav dom, stvari u njemu i pomoćne objekte od nepredviđenih dešavanja, i to sa polisom koja se za stan od 50 metara kvadratnih kreće u rasponu od 40 do 85 evra godišnje, u zavisnosti od ugovorenih rizika.

Ovom polisom je osigurana ne samo najveća investicija, već i mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji. Veoma je bitno da vlasnici stanova budu svesni da pod istim uslovima mogu osigurati i stan u kome žive, kao i stan koji rentiraju, a za vlasnike stanova u potkrovlju u Globos osiguranju su spremili posebnu zaštitu od prodora atmosferskih voda, snega i pada drveta.

Paketom „Moje toplo gnezdo“ obezbeđuje se novčana nadoknada u slučaju da se dogodi požar, izliv vode iz instalacija, udar groma, oluja ili grad, zemljotres, provalna krađa, lom stakala.

Promo/Globos osiguranje

Vrlo je bitno naglasiti da od poplava i bujica treba osiguravati objekte u vodoplavnim područjima. Ništa manje nije bitno napomenuti i da se, pored imovine, ovom polisom mogu osigurati i članovi porodice od povreda nastalih nezgodom, kao i treća lica, odnosno Vaše komšije kojima nezgoda u Vašem domaćinstvu može izazvati štetu.

I na kraju, osiguranje domaćinstva nema sezonu, ali odlazak na put ili odmor nosi sa sobom i dodatni izazov, jer će se po pravilu štete uočiti prekasno i zbog toga će biti veće.

Detaljnije o ponudi možete videti na sajtu Globos osiguranja ili zatražiti ponudu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike