Vlada poziva građane: Ne prestajte da šaljete fiskalne račune jer…

09.07.2021

11:02 >> 11:11

0

Vlada Srbije pozvala je građane da i tokom leta nastave da učestvuju u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

Vlada poziva građane: Ne prestajte da šaljete fiskalne račune jer…
Copyright RTS printscreen

Svoj doprinos borbi protiv sive ekonomije, ali i mogućnost da dobiju stan ili automobil, građani Srbije mogu da daju i tokom letnjih meseci. Naime, iz Vlade kažu da će sve koverte sa riskalnim odsečcima i slipovima platnih kartica, zajedno sa onima iz prolećnog ciklusa nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2021”, biti ravnopravno u konkurenciji za vredne nagrade od jeseni.

Ovo znači da građani mogu kontinuirano da šalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova (ne starijih od 1. aprila 2021), sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara po računu/slipu.

Sve koverte čuvaju se u distributivnom centru Pošte Srbije i njihov broj trenutno premašuje 5,5 miliona.

Vredna nagrade čekaju

Prolećni ciklus nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2021” završen je prošlog meseca, podseća se u saopštenju iz Vlade Srbije.

“Ono što je važno naglastiti, a što se tokom izvlačenja više puta i dokazalo, jeste da se koverte redovno mešaju i da svaka koverta poslata bilo kada tokom godine, ima šanse da bude dobitna. Na jesen odgovorne građane očekuje još osam stanova u Beogradu i 30 automobila “fijat 500 L” a Vlada Srbije će blagovremeno obavestiti javnost o tačnim datumima izvlačenja u okviru jesenjeg ciklusa”, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju je i kontakt centar putem i-mejla [email protected] .

Nagradna igra Uzmi račun i pobedi pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije a Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovogodišnje izdanje nagradne igre, kao i sva prethodna, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike