Kako da postanete gazde preko noći! Ovi razrađeni biznisi se prodaju i koštaju manje od 15.000 evra

14.06.2024

22:33

0

Na poznatom sajtu za kupovinu i prodaju, oglašena je prodaja frizerskog salona sa opremom spremnom za nastavak poslovanja i rada

Kako da postanete gazde preko noći! Ovi razrađeni biznisi se prodaju i koštaju manje od 15.000 evra
Ilustracija - Copyright Profimedia Pixabay

Nije nesvakidašnje da se posle nekoliko godina uspešnog poslovanja prodaju celokupni biznisi, sa sve invetarom, zaposlenima i opremom.

Početak svakog biznisa zahteva određene korake koji moraju da se ispune, prvenstveno od otvaranja firme, preko čitave logistike, nabavke opreme, do pronalaženja radnika, međutim, samo u jednom slučaju sve to može bezbrižno da se preskoči.

Listajući aktuelne oglase pronašli smo veliki broj poslova koji se kompletno prodaju, a u pitanju su već razrađeni biznisi, koji se u celosti prenose na budućeg vlasnika.

S tim da su u pitanju poslovi koji se obavljaju poslednjih nekoliko godina, u svakom oglasu navedeno je da je namenjeno ozbiljnim kupcima. Interesantno je da u jednom od sledećih oglasa, vlasnik navodi i da je umesto novca, takođe moguća i zamena za automobil.

1. Razrađen frizerski salon – 15.000 evra

Na poznatom sajtu za kupovinu i prodaju, oglašena je prodaja frizerskog salona sa opremom spremnom za nastavak poslovanja i rada. Kako se navodi, salon se nalazi na odličnoj lokaciji, u Beogradu na Vračaru.

Vlasnik je naveo i da je fizerski salon otvoren pre pet godina. Kao i da je lokal od 45 kvadratnih metara u koji je smešten salon, pod zakupom u visini od 500 evra mesečno. Takođe, postoji i mogućnost ubacivanja mesta za manikir i šminkanje.

Pixabay
 

Pored svega toga, vlasnik je dodao i uz kupovinu posla dobila i profil na društvenim mrežama sa 3.000 pratilaca, kao i broj telefona – sve to za 15.000 evra.

2. Kafić u centru naselja Stepa Stepanović – 14.500 evra

Razrađeni kafić na Voždovcu, u naselju Stepa Stepanović, takođe je oglašen na prodaju. Vlasnik navodi da se prodaje samo posao, a da se lokal u kom se nalazi kafić iznjamljuje po ceni od 1.000 evra.

Kafić od 68 kvadrata,  ima baštu iz dva dela, najlepšu i najveću u celom naselju koje broji preko 13.000 ljudi, a dodaje se da je lokacija gde se nalazi ovaj ugostiteljski objekat prometno mesto u sklopu naselja.

Pexels
 

Osim velikog lokala, i dve bašte, u sklopu kafića se nalazi veliki magacin, koji vrlo lako može da se prilagodi u kuhinju.

Objekat uspešno posluje već pet godina, a oglašena cena iznosi 14.500 evra, kako je vlasnik napisao, moguća je zamena za autobil.

3. Prodaje se razrađen lokal prirodnih proizvoda, zdrave hrane i suplemenata – 9.000 evra

Kako se navodi u oglasu, lokal posluje u vlasništvu oglašivača dve godine, uz njega dalazi i sajt/internet prodavnica pod istim imenom koja takođe uspešno posluje i bez plaćanja reklama.

Dodato je da je lokal jpovezan na poznatu platformu za dostavu, tako da ima prostora i za širenje na tom polju u koliko se uloži u marketing.

Lokal je opremljen policama, zamrzivačem i frižiderom, takođe se ostavlja i kompjuter, kasa, štampač i vaga koje su potrebni za rad.

U cenu je uključen i kompletan asortiman proizvoda, sve što se u tom trenutku nalazi u lokalu i prodaje se isključivo sa robom, iz razloga što lokal i ceo brend na koji su kupci navikli ne bi imao smisla bez tih proizvoda, piše Biz portal.

Budućem vlasniku sleduje i sva oprema za rad, kontakti dobavljača i roba sa kojom posao može da se krene bez dana oglaganja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike