Ćerka Merime Njegomir razvila privatan biznis, ali joj nije bilo lako: U danu su nam otkazali 22 porudžbine, morali smo da vratimo novac

26.06.2023

18:16

1

Otkrila je kroz šta je prošla i zašto se uopšte odlučila na ovaj korak

Ćerka Merime Njegomir razvila privatan biznis, ali joj nije bilo lako: U danu su nam otkazali 22 porudžbine, morali smo da vratimo novac
Ljubica i Merima Njegomir - Copyright Instagram screenshot / ljubicanjegomir

Ljubica Njegomir, ćerka pokojne Merime Njegomir je pre izvesnog vremena rešila da napusti kancelarijski posao i da se posveti privatnom biznisu.

Razlog za to je bio što je želela da provede više vremena sa ćerkom, ali nije ni slutila šta je sve čeka.

Amir Hamzagic/ATAImages
Ljubica Njegomir

- Kad sam rodila ćerku Sonju, poželela sam posao koji će mi omogućiti da budem više uz nju. Sticaj okolnosti me je naveo da pravim torte. Naravno, ideja zbog koje sam se opredelila za ovaj posao pala je u peti plan. Jesam provodila više vremena s njom, ali sam morala i mnogo da učim. Godinu dana sam izučavala tajne poslastičarskog zanata - rekla je Ljubica, pa otkrila sa kakvim se poteškoćama susrela u vreme pandemije koronavirusa:

- Nisam očajavala. U jednom danu otkazane su dvadeset dve svadbene torte za koje smo odmah morali da vratimo depozit. Zasukala sam rukave sa svojim timom i počela da pravim kolače, ljudi su tada počeli da naručuju na kilo.

 

 

Kako je dalje istakla, novac za firmu nikada nije potrošila na sebe.

- Nikad nisam dopustila da upadnem u zamku da trošim firmin novac za lične potrebe, što mnogi preduzetnici rade i propadnu. Jesam uvek insistirala na kvalitetu, nikad nisam odstupila od njega, od početka sam nastojala da stvorim proizvode koje bih poželela za svoje dete - rekla je ona za Kurir Stil.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike