Ključevi u ruke Veri i Bratislavu: Završen peti krug ovog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

12.06.2024

11:06

0

Svim učesnicima želim da zahvalim na učestvovanje u ovoj nagradnoj igri , istakao je ministar Siniša Mali

Ključevi u ruke Veri i Bratislavu: Završen peti krug ovog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su danas u Vladi Srbije ugovore sa dobitnicima stanova u poslednjem petom krugu ovog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i uručili im ključeve.

Ugovori su potpisani sa Bratislavom Milosavljevićem iz Batajnice i Verom Kostadinović iz Beograda koji su u izvlačenju u subotu 8. juna dobili trosoban, odnosno četvorosoban dupleks stan u naselju Zemunske kapije u Beogradu.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Milosavljević je postao vlasnik stana za račun u iznosu od 636,49 dinara koji je platio bezgotovinski u Zemunu, dok je Kostadinovićevoj četvorosoban dupleks stan doneo dobitni račun od 9.566,52 dinara plaćen na Voždovcu.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Mali je nakon potpisivanja ugovora i uručenja ključeva čestitao dobitnicima i kazao da se ovim činom završava nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" koja je započeta 25. aprila i u kojoj je poslednje izvlačenje bilo 8. juna.

- Svim učesnicima želim da zahvalim na učestvovanje u ovoj nagradnoj igri i tome što podržavaju napore Vlade Srbije da se izborimo i da se borimo sa sivom ekonomijom - rekao je on.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Mali je pozvao građane Srbije da i dalje nastave da igraju nagradnu igru, "Uzmi račun i pobedi" odnosno da i dalje sakupljaju fiskalne račune i šalju ih jer će oni učestvovati i računati se i u narednom kolu koje će krenuti u septembru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike