"Ruke mi i dalje drhte": Oglasili se dobitnici stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" - Vujadin poslao račun od 40 dinara!

11.05.2024

20:45

0

Autor: M.M.

Srećni dobitnici prvog kola ove nagrade igre su Vujadin Maksimović i Slobodan Novaković

"Ruke mi i dalje drhte": Oglasili se dobitnici stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" - Vujadin poslao račun od 40 dinara!
Uzmi račun i pobedi - Copyright Profimedia/Printscreen

Danas je održano prvo izvlačenje uokviru novog kruga nagrade igre „Uzmi račun i pobedi“ i tom prilikom dodeljena su dva stana u naselju Zemunske kapije u Beogradu.

Srećni dobitnici prvog kola ove nagradne igre su Vujadin Maksimović i Slobodan Novaković.

Kako priča Novaković bitno je biti uporan i istrajan.

- Poslao sam oko 1.512 računa, pritom to nisam sam sakupljao, donosili su mi račune i drugari. Bio sam uporan, ali moram da priznam da sam imao taktiku koja mi je verovatno pomogla. Nisam slao sve račune odjednom, nego sam slao po nekoliko računa dnevno - kaže Slobodan i opisuje kakav je bio trenutak kada je saznao da je upravo on osvojio stan.

Printscreen/RTS
 

 

- Došao sam sa posla i uključio sam televizor znajući da je prvu krug izvlačenja pa sam hteo da to ispratim. Međutim kada sam video ime "Slobodan Novaković" mislio sam ko zna ko je ima nas dosta sa tim imenom i prezimenom, ali kada sam video i moj kod shvatio sam da sam ja u pitanju. Evo ruke mi i dalje drhte - govorio Slobodan uzbuđeno.

Kazao je da stan planira da ostavi svom sinu da ukoliko želi da studira u Beogradu da ima gde da živi i dodaje da će nastaviti sa učešćem u nagradnoj igri.

- Nastaviću da šaljem račune i dalje. Nikad se ne zna, možda me opet izvuku.

Za razliku od njega, Vujadin nije želeo mnogo da govori, ali je morao da prokomentariše to što je za iznos od 40 dinara dobio stan u Beogradu.

- Evo meni je 40 dinara doneo stan u Beogradu, a loto tiket košta 130 dinara. Nikad se ne zna - šaljivo kaže Maksimović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike