Spremite se i večeras! Dele se još dva stana

18.05.2024

12:04

0

Autor: 24sedam

Drugo izvlačenje u "Uzmi račun i pobedi" večeras u 18 na RTS-u

Spremite se i večeras! Dele se još dva stana
Uzmi račun i pobedi - Copyright 24sedam/Printscreen/YouTube/zemunske kapije

"Uzmi račun i pobedi", tačnije drugo izvlačenje u ovoj nagradnoj igri, zakazano je za danas uz prenos uživo na Prvom programu RTS-a u 18 časova.

Kao i u prethodnim krugovima, umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi".

Aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine.

Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beograd, vrednih 1,9 miliona evra. Pet javnih izvlačenja biće održano od 11. maja do 8. juna, uživo na Prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova. U svakom od izvlačenja biće dodeljeno po dva stana u Beogradu.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr.) dobija se i još jedan dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike