Spremite se: Evo kada počinje nova sezona "Uzmi račun i pobedi"

01.03.2024

14:51

0

Autor: R.B.

Vlada je donela odluku o nastavku „fiskalne“ akcije i nagradne igre, koja bi mogla da počne u aprilu ili maju

Spremite se: Evo kada počinje nova sezona "Uzmi račun i pobedi"
Copyright Printscreen/RTS

Veliko interesovanje građana i nesumnjivi uspeh nagradne igre sa „skupljanjem“ odsečaka fiskalnih računa, odnosno sada već samo unošenjem u aplikaciju njihovih kodova, ponukalo je Vladu Srbije da ovu akciju nastavi i u 2024. godini.

Odluka o tome je već doneta i ponovo će bar pola miliona građana, koliko ih je svoje naloge otvorilo prošle godine, moći da konkuriše za dobijanje stana u Beogradu.

Kako pišu beogradski mediji, očekuje se da prvi krug nagradne igre u 2024. počne krajem aprila ili u prvoj polovini maja.

Očekuje se da će izvlačenja i ovog puta biti emitovana uživo na RTS-u, a u prvom krugu biće podeljeno 10 stanova, tj. po dva u svakoj emisiji.

I ovoga puta koristiće se aplikacija za mobilni telefon, za koju će građani morati da otvore nove naloge jer su, zbog propisa o zaštiti podataka o ličnosti, svi nalozi obrisani.

Zbog toga nema ni istorije ranijih računa, odnosno njihovih kodova, tako da se „kreće iz početka“. Samim tim, za „skupljanje računa“ čeka se zvanični početak nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, ne može se početi već sada, kao što je ranije bio slučaj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike