Auto kasko osiguranje - najsigurnija zaštita vašeg automobila

27.08.2021

09:09 >> 09:13

0

Autor: 24sedam

Osigurajte vozilo za sve slučajeve štete i krađe, u zemlji i inostranstvu

Auto kasko osiguranje - najsigurnija zaštita vašeg automobila
Bojan Raičević, član IO Kompanije Dunav osiguranje, Foto: Dunav osiguranje/Petar Pajić

Priprema vozila za bezbednu vožnju predstavlja jedan od imperativa sigurnosti u saobraćaju. I pored svih mera opreza, trenutak nepažnje može da dovede do nezgode. Šta možemo da uradimo kako bi vožnja bila bezbedna, a automobil pripremljen za putovanja?

„Najsigurniji način da od nezgode zaštitite sebe i ostale učesnike u saobraćaju, ali i svoje vozilo, jeste da zaključite polisu auto-kasko osiguranja. Bez obzira na to da li ste akter ili samo učesnik u saobraćajnoj nezgodi, polisa auto-kasko osiguranja Kompanije ’Dunav’ omogućava vam da brzo nadoknadite štetu koja je nastala na tehnički ispravnom vozilu“, izjavio je Bojan Raičević, član Izvršnog odbora kompanije „Dunav osiguranje“.

Kao vlasnik polise auto-kasko osiguranja kompanije „Dunav“, možete zaštititi automobil od šteta nastalih u saobraćaju, od vremenskih nepogoda, od nezgoda izazvanih nepažnjom ili obešću trećih lica. Auto-kasko polisa „Dunav osiguranja“ omogućava i ugovaranje pokrića za krađu vozila, kao i pokriće za vreme boravka u inostranstvu. Kombinovano auto-kasko osiguranje motornih vozila može se ugovoriti za nova i polovna motorna vozila. Tom polisom vozilo će biti osigurano za slučaj delimičnih šteta i totalne štete, kao i od krađe vozila, u zemlji i u inostranstvu.

„Novi propisi prilikom registracije doneli su strožu kontrolu tehničke ispravnosti vozila. U „Dunav autu”, našim klijentima omogućavamo da na jednom mestu obave tehnički pregled, ovlašćeni servis za popravku vozila, te da zaključe polisu auto-kasko osiguranja“, dodao je Bojan Raičević.

Prilikom ugovaranja polise auto-kasko osiguranja moguće je ostvariti i značajne pogodnosti, koji ovu vrstu osiguravajuće zaštite čine finansijski najisplativijim rešenjem. Višegodišnje zaključivanje polise auto-kasko osiguranja omogućava popust od 10 odsto, dok se za plaćanje premije u celosti odobrava dodatni popust od 10 odsto za fizička, odnosno do 15 odsto za pravna lica.

Iz „Dunav osiguranja“ poručuju da je moguće ugovoriti i plaćanje premije na rate. Dodatna pogodnost je da za svaku godinu bez prijavljenih šteta, prilikom obnove osiguranja, vlasnik vozila ostvaruje bonus od 10 odsto do maksimalnih 50 odsto od visine premije.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti