Kako privući investitore?

23.02.2023

11:29

0

Na webinar-u "Uhvatite veliku ribu" biće reči o najvažnijim kriterijumima koje VC i PE fondovi koriste prilikom procene potencijalnih ulaganja

Kako privući investitore?
Copyright Promo

Dok neke ekonomska kriza paralizuje, investitori vide priliku za ulaganja. Webinar "Uhvatite veliku ribu: Kako prikupiti kapital za početni ili zreli posao" pokazaće 28. februara da put do finansiranja nikad nije bio jasniji.

Regionalni lideri Private Equity i Venture Capital fondova tom će prilikom dati smernice i stručne savete o tome kako privući pažnju potencijalnih investitora.

Biće reči o najvažnijim kriterijumima koje VC i PE fondovi koriste prilikom procene potencijalnih ulaganja, do najboljih praksi za pripremu prezentacije i povezivanja s investitorima. Govoriće i o tome kako izgraditi i održavati snažne odnose s investitorima.

Osim toga biće razmatrane uobičajene strukture ugovora strategije za smanjenje troškova finansiranja, kao i alternativni izvori finansiranja izvan VC i PE fondova.

Uz stvarne studije slučaja uspešnih kompanija koje su ostvarile rast kroz osiguravanje sredstava, ovaj webinar nudi edukaciju za sve one koji su spremni za podizanje poslovanja na sledeći nivo.

Na webinaru će govoriti: generalni direktor TS Ventures Davor Sakač, partner u Invera Equity partners Slaven Kordić, generalni direktor SPMG Capital Dejan Kalinikov, direktor Mozaik Fondacije Zoran Puljić i Jan Kobler, partner u South Central Ventures.

Više na: https://bloombergadria.com/events

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pr.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike