Tehnička roba, alat, goveđa koža, automobili…: Tri e-licitacije srpskih carinarnica

18.11.2022

09:14

0

Autor: G.M.Š.

Tri srpske carinarnice organizuju e-licitacije u nekoliko narednih dana a roba koja se nudi za kupovinu preko interneta je raznovrsna

Tehnička roba, alat, goveđa koža, automobili…: Tri e-licitacije srpskih carinarnica
Carina svašta pronađe, sud sve nelegalno oduzme - Copyright Profimedia Pixabay Tanjug/Aleksandra Orlić

Carinarnica Sombor će 25. novembra organizovati internet prodaju robe, a u ponudi su trajno oduzeta garderoba, tehnička roba, alat, goveđa koža za šivenje, oprema za šišanje kućnih ljubimaca i drugo.

Roba je, kao i sva druga nelegalna roba koja je zaustavljena na graničnim prelazima, pre prodaje oduzeta od vlasnika u sudskom postupku. 

E-licitacija će biti održana u periodu od 09:00 do 14:00 časova, a zainteresovani mogu da se prijave na sajtu Uprave carina.

Fizičko razgledanje robe zakazano je za 21. novembar 2022. godine, od 12:00 do 14:00 časova, u Carinarnici Sombor, Industrijska zona bb, navedeno je u saopštenju.

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu kaucije je 21. novembar do 24:00 časa.

Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici ''''Objašnjenja''''.

U Kragujevcu aukcija 25 vozila

Svoju e-licitaciju sprovodi i Carinarnica Kragujevac. Kako je ranije najavljeno, 24. novembra organizovaće se elektronska aukcija na kojoj će biti izloženo ukupno 25 vozila.

Među njima su 19 putničkih automobila, dva teretna vozila, tri motocikla, jedan kvadricikl, jedna cisterna i jedna poluprikolica, saopštila je Uprava carina.

Fizičko razgledanje vozila zakazano je za 18. novembar u skladišnom prostoru Carinarnice Kragujevac, a informacije se mogu dobiti na sajtu Uprave carina.

U Subotici završena prijava za 10 automobila

Pre ove dve aukcije, Carinarnica Subotica održava svoju već u ponedeljak 21. novembra. Na e-licitaciji će javnoj prodaji biti izloženo 10 putničkih automobila.

E-licitacija će biti održana od 10:40 do 14:00 časova, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na pomenutom sajtu Uprave carina.

Fizičko razgledanje automobila može se obaviti u sredu, od 11:00 do 12:00 časova, na lokaciji Terminal Subotica.

Za prijave za ovu licitaciju rok je prošao, jer je kauciju trebalo uplatiti 17. novembra do 24:00 časa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike