Otišla po jelku i nije se vratila: Svetlana (58) druga nestala osoba u stravičnom požaru u Obrenovcu?

03.12.2021

21:22

0

Podsećamo, požar je izbio juče, a lokalizovan je tek danas

Otišla po jelku i nije se vratila: Svetlana (58) druga nestala osoba u stravičnom požaru u Obrenovcu?
požar obrenovac (8) - Copyright 24sedam/Ljubica Stanković

Stravičan požar koji je izbio juče u kineskoj radnji u obrenovačkom tržnom centru konačno je danas lokalizovan, a dve osobe se i dalje vode kao nestale.

Nešto ranije danas, beogradski mediji preneli su da je jedna od njih, radnica iz kineske radnje u kojoj je izbio požar, a najnovije informacije su da je druga osoba, takođe žena, koja se slučajno našla u radnji kobnog pre podneva.

U pitanju je Svetlana P. (58) iz Rojkovca koja je rano ujutru izašla iz kuće, a po povratku je svratila do tržnog centra.

- Uradila je test na koronu i sin ju je pozvao, rekla je da se čuju posle 11, a ona je otišla do kineske robne kuće da kupi ćerki jelku - kaže za "Blic" prijatelj Svetlanine porodice.

Prema rečima Svetlanine komšinice, kako su znali gde je otišla, a nije dolazila kući, porodica je posumnjala da je ona ta druga žena koja je nestala u požaru.

- Radi u fabrici "Lepenka", i ona i i muž Miroslav, on je šef obezbeđenja. Imaju odraslu decu, ćerku Ivanu i sina, on živi u Austriji. Divna žena, divna porodica - kaže komšinica i dodaje da su svi u šoku:

- Ne znam, ne mogu da verujem u šoku sam, da je tamo zadesi požar kad je ušla nešto da kupi, da... Ne znam. Mislim ona je nestala, nije se vratila kući, a bila je tamo u to vreme... Šta drugo da mislimo.

Za sada zvanično još nije otkriven uzrok stravičnog požara u kome je izgoreo ceo objekat od oko 800 kvadratnih metara, ali se spominju pirotehnička sredstva i novogodišnji svetleći ukrasi.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike