Daske koje rizik znače: Investitor za 24sedam otkrio koliko dugo će trajati agonija stanara Zetske ulice

13.10.2021

18:45

0

Ispred broja 7 porazgovarali smo sa investitorom budućih apartmana "NB Skadarlija"

Daske koje rizik znače: Investitor za 24sedam otkrio koliko dugo će trajati agonija stanara Zetske ulice
Zetska ulica 24sedam Lj. S. 4 - Copyright 24sedam/Lj. S.

Investitor budućih apartmana "NB Skadarlija", koji se nalaze u Zetskoj, za 24sedam je rekao da će sporna drvena podloga u ovoj ulici da stoji još dve godine.

Povodom ove drvene podloge, koja više od godinu dana stoji u Zetskoj, reporteri 24sedam pre dva dana su kontaktirali s JP "Putevi Beograd", a danas su i obišli ovu ulicu ne bi li našli spornu gradnju koja stanarima ove gradske štrafte mesecima unazad ne da mira.

Dolaskom ispred broja 7, reporteri su zatekli investitora budućih apartmana "NB Skadarlija" i jednog majstora sa kojima su porazgovarali o drvenoj podlozi.

- Drvenu podlogu smo postavili pre godinu i po, kako bismo zaštitili relativno nove kocke u Zetskoj. Ona će sigurno da stoji još dve godine, a kada se malo poboljša vreme, nju ćemo zameniti boljom podlogom, gumenom, jer je ova uveliko propala - objašnjava on.

Investitor za 24sedam dodaje da će posle dve godine, kada budu završili izgradnju apartmana i kada budu sklonili spornu podlogu, Zetska ulica morati ponovo da se rekonstruiše. 

Na pitanje da li se neko od stanara žalio kada su postavili drvenu podlogu na tek renoviranu ulicu, naš sagovornik kaže da jesu, ali da su s vremenom oguglali.

- U početku nam je inspekcija stalno dolazila, jer su nas više od 10 puta stanari prijavljivali, ali mi imamo sve potrebne dozvole. Takođe, "Putevi Beograd" su nam dali dozvolu za postavku drvene podloge - zaključuje investitor.

Podsetimo, drvena podloga stanarima ove gradske štrafte zadaje muke, naročito kada obilne padavine pogode Beograd ili velika količina snega počne da se zadržava na njoj, jer postane klizava, zbog čega građani na nju kroče sa određenom dozom opreznosti.

Iz "Puteva Beograd" za 24sedam su objasnili da je njihovo preduzeće dalo saglasnost za zauzeće trotoara i dela parkirališta u Zetskoj ulici za potrebe gradilišta.

Iz ovog preduzeća su istakli da je izvođač radova u obavezi da sve saobraćajne površine vrati u ispravno stanje, ali tek kada radovi budu završeni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike