Radovi menjaju trasu jedne linije u Beogradu

14.02.2024

11:05

0

U periodu od 07.02. do 14.02.2024. godine doći će do promena u radu linije javnog prevoza broj 82

Radovi menjaju trasu jedne linije u Beogradu
Ilustracija - Copyright M.M./ATAImages

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Ljubinke Bobić, na delu od ulice Partizanske avijacije (uključujući i raskrsnicu) do Raška Dimitrijevića, kao i u ulici Gandijeva, na delu od  Partizanskih avijacija do Pere Segendinca u periodu od 07.02. do 14.02.2024. godine doći će do promena u radu linije javnog prevoza broj 82.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će vozila sa linije br. 82 saobraćati na sledeći način:

U smeru ka Bloku 44 ulicama: Ljubinke Bobić, Nedeljka Gvozdenovića, Surčinska do okretnice „LEDINE“ gde će vršiti promenu smera kretanja i dalje ulicama Surčinska, Vojvođanska, Gandijeva i dalje redovnom trasom;

U smeru ka Keju oslobođenja ulicama: Gandijeva, Vojvođanska, Surčinska, do okretnice „LEDINE“ gde će vršiti promenu smera kretanja i dalje ulicama Surčinska, Nedeljka Gvozdenovića, Ljubinke Bobić i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti isključivo stajališta „Ljubinke Bobić“ u ulici Nedeljka Gvozdenovića u smeru ka Bloku 44 i „Gandijeva“ u ulici Vojvođanska i „Nedeljka Gvozdenovića“ u ulici Ljubinke Bobić.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike