Proslava Dana državnosti pravi "karambol" u javnom prevozu: Zatvara se Stari savski most - evo kako će saobraćati autobusi i tramvaji

13.02.2024

15:55

0

Autor: 24sedam

Na izmenjenim delovima trasa vozila će koristiti postojeća stajališta javnog prevoza

Proslava Dana državnosti pravi "karambol" u javnom prevozu: Zatvara se Stari savski most - evo kako će saobraćati autobusi i tramvaji
Copyright Profimedia

Tokom održavanja manifestacije "Dan državnosti Srbije – Sretenje", 15. februara od 17 do 21 čas doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Za saobraćaj će biti zatvoren Zemunski put (Stari savski most), na delu od kružnog toka u zoni Zemunskog puta i Bulevara Vudroa Vilsona do zone raskrsnice sa Ulicom Vladimira Popovića, zbog čega će vozila JLPP-a u oba smera saobraćati na sledeći način:

tramvajske linije 7 i 9L će saobraćati preko Mosta na Adi;

autobuske linije 78 i 83 i minibus linija E1 će saobraćati sledećom trasom:

  • u smeru ka Novom Beogradu: Nemanjina – Balkanska – Mihaila Bogićevića – Karađorđeva – Crnogorska – Pop Lukina – Brankova – Brankov most – Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama;
  • u smeru ka Trgu Slavija: Bulevar Mihajla Pupina – Brankov most – Brankova – Pop Lukina – Crnogorska – Braće Krsmanović – Milorada Ekmečića i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenim delovima trasa vozila će koristiti postojeća stajališta javnog prevoza.

Radno vreme "Parking servisa"

24sedam/Katarina Mihajlović
 

JKP "Parking servis" Beograd obaveštava korisnike svojih usluga da, povodom obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije, u četvrtak i petak, 15. i 16. februara 2024. godine, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta i kompleks "Međunarodni terminal" biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Od subote, 17. februara 2024. godine, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri Korisničkog servisa, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike