Zbog nevremena moguća kašnjenja i otkazivanja letova na beogradskom aerodromu

05.08.2023

16:14

0

Nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani.

Zbog nevremena moguća kašnjenja i otkazivanja letova na beogradskom aerodromu
Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Zbog današnje zabrane točenja goriva i privremenog nestanka struje na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", usled nepovoljnih vremenskih uslova, kao i gubljenja aerodromskih slotova, može doći do kašnjenja, pa i potencijalnog otkazivanja izvesnog broja letova planiranih tokom dana, saopštila je kompanija "Er Srbija".

Posledično, može doći do nepovoljnog uticaja i na saobraćaj srpske nacionalne avio-kompanije u večernjim, kao i noćnim časovima, dodaje se u saopštenju.

Kako se ističe, nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani.

Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim medijima.

Bezbednost putnika i članova posade je najvažniji prioritet za Er Srbiju, naglaša se u saopštenju.

Apokaliptično nevreme pogodilo je Beograd, jak vetar je nosio sve pred sobom, a u skoro svim delovima grada ulice su se pretvorile u reke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Tako su pojedini Beograđani u svega nekoliko trenutaka ostali u svojim vozilima zaglavljeni u vodi, pa su morali da se popnu na krov!

U Zemunu je zabeleženo da čovek stoji na haubi kako bi se spasio od poplave.

Nevreme je praćeno snažnim vetrom i pljuskom, kao i znatnim padom temperature.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike