Šapić uputio hitan apel Beograđanima: Molim sugrađane da bez preke potrebe ne izlaze napolje tokom vremenskih nepogoda

05.08.2023

15:01

0

U skladu sa izdatim upozorenjima gradonačelnik je naložio pojačano angažovanje celog komunalnog sistema grada i opštinskih štabova za vandredne situacije

Šapić uputio hitan apel Beograđanima: Molim sugrađane da bez preke potrebe ne izlaze napolje tokom vremenskih nepogoda
Aleksandar Šapić - Copyright Beoinfo

Republički hidrometerološki zavod izdao je danas niz upozorenja na značajnu promenu vremena, a u drugom delu dana i vremenske nepogode za teritoriju Republike Srbije, kao i za područje Beograda.

U skladu sa izdatim upozorenjima gradonačelnik Šapić naložio je pojačano angažovanje celog komunalnog sistema grada i opštinskih štabova za vandredne situacije.

- Imajući u vidu da je kroz upozorenje najavljeno između 30 i 50 litara padavina u kratkom vremenakom periodu na širem području Beograda uz pojavu vetra olujne jačine i grada, apelujemo na građane da se pripreme u skladu sa upozorenjima i da ne izlaze napolje bez preke potrebe, jer se nevreme očekuje u popodnevnim časovima i trajaće više sati. Molim sugrađane da obrate pažnju i na stvari koje im se nalaze na terasama, ravnim krovovima, te da ih na vreme obezbede i sklone - naglasio je gradonačelnik Šapić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike